Deo Doc 3-step shaving kit

30 ml + 100 ml + 30 ml

469:-

Ord. butikspris 499:-

Fri frakt
Finns i webblager
Finns varan på ditt apotek?
Hitta Kronans Apotek
Fler produkter från DeoDocAktuella erbjudanden

DeoDocs kvinnliga läkarteam har tagit fram ett revolutionerande 3-stegskit som ger en skonsammare rakning och minskar röda prickar och irritation.

 

Steg 1: en pre shave gjord på 100% oljor som läggs på huden 1-2 minuter före rakning för att ge ett skyddande lager mot rakhyveln samt mjukgöra hud och hårstrån.

Steg 2: ett krämigt skum som läggs ovanpå oljan för att rakhyveln bekvämt ska glida över huden och ge en skonsam rakning som inte irriterar.

Steg 3: ett balsam som appliceras efter rakning för att lugna och återfukta huden. Innehåller ett naturligt växtextrakt som minskar hårutväxt och inflammation i hårsäckar. Använd direkt efter rakning, morgon och kväll i 5 dagar samt vid behov.

 

För bästa resultat kombinera alla 3 stegen och använd en skarp rakhyvel (helst mansrakhyvel). Kan ta upp till 28 dagar för synligt resultat av minskad hårutväxt. Viktigt med regelbunden användning för ett ihållande resultat. Innehåller: pre shave oil – jojobaolja shaving foam – rödbetsextrakt after shave balm – chelidonine Doft: Fresh Coconut Gynekologiskt och dermatologiskt testad Tillverkad i Sverige 100 % vegansk

EAN: 07350077560529