Dermalex Psoriasis Hårbotten

Kortisonfri gel 75 g

Mer från Dermalex

71:40  119:-

1:59/G

Slut hos leverantör och kan medföra lång leverans. Om möjligt, överväg alternativa varor, eller kontakta ditt närmaste apotek.

Se alla 40% rabatt Outlet

Produktinfo

En kortisonfri gel för behandling av psoriasis i hårbotten. Lindrar flagning, klåda och mjälliknande symptom och stärker hårbottnens eget försvar så att motståndskraften mot mikrobiella infektioner ökar. Gelen är enkel att applicera och luktar inte. Bra för långtidsbruk.

Ytterligare info

Dermalex Psoriasis hårbotten är en kortisonfri behandling av milda till måttliga besvär av psoriasis i hårbotten. Produkten verkar genom att hämma den kraftig nybildningen av hudceller, lindra inflammationen och aktivera hudens naturliga reparationssystem, och minskar därmed symtom som hudfjällning, röda utslag och klåda. Produkten är en gel med låg fetthalt, vilket underlättar applicering i hårbotten. Dermalex Psoriasis Hårbotten är kliniskt testad av dermatologer. Appliceras 2 gånger per dag, morgon och kväll, samt efter tvätt.

Läs mer

Instruktioner

Appliceras 2-3 ggr/dag. Rek från 6 år. Förvaras i rumstemperatur.

Leverans

Leveranssätt

Vi erbjuder leverans till apotek eller hemleverans och du väljer själv vilket du föredrar. Om du väljer leverans med Postnord skickas din beställning direkt hem om den får plats i brevlådan.

Leveranstid

Du får dina varor 1-3 arbetsdagar efter det att vi har fått din beställning. Alla beställningar som görs före klockan 12 helgfria vardagar skickas normalt från oss samma dag om produkterna finns i lager.

Leveranskostnad

Fraktkostnaden är 0 kronor oavsett om du är medlem i vår kundklubb eller inte, eller om du väljer upphämtning av paket i apotek.

Läs mer

Se om produkten finns på ditt apotek: Välj apotek