Corega

Ultra Cream 40 gram

Mer från Corega

33:-  Butikspris 45:-

0:83/G

Finns i lager
- +

Se alla Webbpriser

Produktinfo

Ett praktiskt fixativ i krämform för tandproteser. Med vadderande effekt, bra för dig som lätt får skavsår i munnen eller har känsliga slemhinnor. Fäster tandprotesen snabbt, starkt och länge samt hindrar mat från att tränga in mellan protes och gom. Mild smak av mint.

Ytterligare info

Corega Ultra Cream fäster tandprotesen snabbt och har en extra stark häftförmåga och god stötdämpande effekt, så att du kan känna dig trygg och få komfort hela dagen. Corega Ultra Cream är speciellt lämpad för dig som lätt får skavsår i munnen eller har ömtåliga slemhinnor.Corega Ultra Cream är lätt att applicera och hindrar mat från att tränga in mellan protes och gom.

Läs mer

Instruktioner

- Förbered protesen genom att tvätta den noggrant med ljummet vatten. Torka den ordentligt Applicera krämen på protesen i tunna streck eller ett antal prickar - inte för nära protesens kant. Börja med en liten mängd av produkten. För kraftigare fixering: applicera en större mängd När du tar ut protesen på kvällen, så bör det mesta av fixativkrämen vara upplöst Pressa protesen på plats och håll fast den i några sekunder. Är det mycket kräm kvar på protesen så kan du i fortsättningen reducera mängden fixativkräm

Läs mer

Innehåll

SV: Poly(methylvinylether/maleic acid) Sodium-Calcium mixed partial salt) Petrolatum Cellulose gum Paraffinum liquidum Propylparaben Aroma CI 45430

Läs mer

Leverans

Vi levererar till hela Sverige och du kan alltid välja minst ett leveranssätt som är gratis. Vilket leveranssätt du kan välja beror på vad din beställning innehåller och adressen den ska levereras till.

Mer information om alla leveranssätt från Kronans Apotek.

Läs mer

Se om produkten finns på ditt apotek: Välj apotek

Läs mer