Compiron

Järntillskott 200 ml

138:60  198:-

Erbjudandet gäller till 05 november

0:-/L

Detta är ett kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn.

Finns i lager
- +

Se alla 30% Comprion 9/10-5/11 2019 NTK

Produktinfo

Compiron är ett flytande järntillskott med 25 mg järn per 5 ml. Compiron har en patenterad formulering av järn som innebär att Compiron inte irriterar magen. Compiron kan tas med eller utan mat när som helst på dygnet. Påverkas inte av mejeriprodukter.

Järn bidrar till att minska trötthet och utmattning och till immunsystemets normala funktion.

Färgar inte tänderna.

Compiron är baserade på växtingredienser och kan tas av veganer och är halal.

Ytterligare info

Compiron tillför kroppen järn utan att irritera magen eller fläcka tänderna. Compiron kan tas med eller utan mat när som helst på dygnet och påverkas inte av födoämnen såsom mejeriprodukter, te/kaffe, eller av läkemedel. Compiron är glutenfri, består enbart av vegetabiliska ämnen, kan tas av veganer och är halal. Compiron rekommenderas till personer som behöver ett järntillskott med minimal risk för magbiverkningar. Compiron är den nya generationens järntillskott.

Läs mer

Instruktioner

5 ml/dygn vilket motsvarar 25 mg järn. Kan tas i högre doser vid behov efter ordination. Kan tas med eller utan mat när som helst på dygnet, 1ggr/dag. Omskakas väl före användning.

Läs mer

Innehåll

Ingredienser
Järnsackarat, Vatten, Blåbärskoncentrat, Socker, Natriumalginat, Kalciumacetat, Citronsyra, Askorbinsyra, Xantangummi, Blåbärarom, Kaliumsorbat.

Näringsvärde
Compiron innehåller 25 mg järn per 5 ml.

Läs mer

Leverans

Vi levererar till hela Sverige och du kan alltid välja minst ett leveranssätt som är gratis. Vilket leveranssätt du kan välja beror på vad din beställning innehåller och adressen den ska levereras till.

Mer information om alla leveranssätt från Kronans Apotek.

Läs mer

Se om produkten finns på ditt apotek: Välj apotek

Läs mer