Clarins

Skin Ill Loose Pwd 110 Honey 13 gr

Mer från Clarins Makeup

311:50  445:-

34:23/G

Finns i lager
- +

Se alla 30% rabatt outlet

Produktinfo

En foundation i löspuderform som kombinerar finessen och den lättviktiga texturen av ett puder med täckningen av en foundation. En cocktail av mineraler och vegetabiliska ingredienser som ger ojämförlig lyster samtidigt som den tar väl hand om huden. Resultat: en matt hy som ser strålande och jämn ut. Illusionen av felfri hy, verkligheten av en hud som ser vackrare ut. För alla hudtyper - Matt finish - Lätt till medium täckning Innehåller bl a Pink algae (ger fukt och hjälper till att stärka huden).

Läs mer

Instruktioner

Applicera tillsammans med den medföljande borsten. Borsten är fantastiskt mjuk och ger en otroligt behaglig känsla när du sveper den över ditt ansikte.

Läs mer

Innehåll

SV: TALC · BORON NITRIDE · ALUMINUM HYDROXIDE · HDI/TRIMETHYLOLHEXYLLACTONE CROSSPOLYMER · DIPHENYL DIMETHICONE/VINYL DIPHENYL DIMETHICONE/- SILSESQUIOXANE CROSSPOLYMER · BISABOLOL · MAGNESIUM STEARA

Läs mer

Leverans

Vi levererar till hela Sverige och du kan alltid välja minst ett leveranssätt som är gratis. Vilket leveranssätt du kan välja beror på vad din beställning innehåller och adressen den ska levereras till.

Mer information om alla leveranssätt från Kronans Apotek.

Läs mer

Se om produkten finns på ditt apotek: Välj apotek

Läs mer