Clarins

Mineral Loose Powder 03 Dark 30 g

Mer från Clarins

304:50  435:-

14:50/G

Finns i lager
- +

Se alla 30% rabatt outlet

Produktinfo

Mineral Loose Powder 03 Dark är ett lätt och bekvämt mineralpuder som kombinerar täckning av en foundation och lättheten av ett puder, för att ge en illusion av perfekt, osminkad hud. Din hy lämnas felfri och naturligt vacker hela dagen.

Ytterligare info

Ett lättviktigt mineralbaserat löspuder som är ultra-fint och exceptionellt mjukt. Det mattar ner huden och ger den ett jämnare utseende med transparant resultat. Lätt och behagligt förenar det sig fint med huden, samtidigt som det låter den andas. Hyn får en naturlig lyster, ett jämnare utseende och håller make-up´en bättre på plats. Ger en lätt transparant täckning. Innehåller bl a Light-Optimizing+complex (minimerar fina linjer och skavanker optiskt),Clarins exklusiva Plant Micropatch (hjälper till att behålla fukten i huden) samt vitt te (anti-fri radikal skydd).

Läs mer

Instruktioner

Används efter foundation. Applicera antingen med puderborste eller puff.

Läs mer

Innehåll

SV: TALC . NYLON-12 . POLYMETHYL METHACRYLATE . DIMETHICONE . BORON NITRIDE . SQUALANE . ZINC STEARATE . NYLON-12 FLUORESCENT BRIGHTENER 230 SALT . METHICONE . PARFUM/FRAGRANCE . SODIUM DEHYDROACETAT

Läs mer

Leverans

Vi levererar till hela Sverige och du kan alltid välja minst ett leveranssätt som är gratis. Vilket leveranssätt du kan välja beror på vad din beställning innehåller och adressen den ska levereras till.

Mer information om alla leveranssätt från Kronans Apotek.

Läs mer

Se om produkten finns på ditt apotek: Välj apotek

Läs mer