30%

Clarins

Mineral Loose Powder 03 Dark 30 g

304:50

Kampanj

Gäller till 31 december

Ord. butikspris 435:-

Mineral Loose Powder 03 Dark är ett lätt och bekvämt mineralpuder som kombinerar täckning av en foundation och lättheten av ett puder, för att ge en illusion av perfekt, osminkad hud. Din hy lämnas felfri och naturligt vacker hela dagen.

Ett lättviktigt mineralbaserat löspuder som är ultra-fint och exceptionellt mjukt. Det mattar ner huden och ger den ett jämnare utseende med transparant resultat. Lätt och behagligt förenar det sig fint med huden, samtidigt som det låter den andas. Hyn får en naturlig lyster, ett jämnare utseende och håller make-up´en bättre på plats. Ger en lätt transparant täckning. Innehåller bl a Light-Optimizing+complex (minimerar fina linjer och skavanker optiskt),Clarins exklusiva Plant Micropatch (hjälper till att behålla fukten i huden) samt vitt te (anti-fri radikal skydd).

Jämförspris 14:50/G

EAN: 03380814059317

Kategorier:

Puder
Makeup
Outlet

SV: TALC . NYLON-12 . POLYMETHYL METHACRYLATE . DIMETHICONE . BORON NITRIDE . SQUALANE . ZINC STEARATE . NYLON-12 FLUORESCENT BRIGHTENER 230 SALT . METHICONE . PARFUM/FRAGRANCE . SODIUM DEHYDROACETAT

Används efter foundation. Applicera antingen med puderborste eller puff.

Upptäck flera produkter inom

Puder Makeup Outlet