Clarins

Light Brush-On Perf 01 Pink Beige 2 g

Mer från Clarins

320:- 

160:-/G

Finns i lager
- +

Produktinfo

Pennan För Alla Kvinnor Som Omedelbart Vill Trolla Bort Alla Tecken På Trötthet, Ofullständigheter Och Mörka Partier I Ansiktet. Mörka Områden Ljusas Upp Och Ofullständigheter Suddas Optiskt Ut Med Hjälp Av «álight Optimizingá» Komplexet Som Fångar Och Förstärker Ljuset För Att Ge Oöverträffad Lyster. Anletsdragen «ályftsá» Och Ser Fräschare Ut Samtidigt Som Huden Förses Med Långvarig Återfuktning, Linjerna Slätas Ut Och Ytan Blir Jämnare. Innehåller Bl A Vetesocker (Ger en omedelbart lyftande och fasthetsgivande effekt) Och Hyaluronsyra Komplex (Fixerar fukten både på ytan och i den djupare hudvävnaden).

Ytterligare info

Pennan För Alla Kvinnor Som Omedelbart Vill Trolla Bort Alla Tecken På Trötthet, Ofullständigheter Och Mörka Partier I Ansiktet. Mörka Områden Ljusas Upp Och Ofullständigheter Suddas Optiskt Ut Med Hjälp Av « light Optimizing » Komplexet Som Fångar Och Förstärker Ljuset För Att Ge Oöverträffad Lyster. Anletsdragen « lyfts » Och Ser Fräschare Ut Samtidigt Som Huden Förses Med Långvarig Återfuktning, Linjerna Slätas Ut Och Ytan Blir Jämnare. Innehåller Bl A Vetesocker (Ger en omedelbart lyftande och fasthetsgivande effekt) Och Hyaluronsyra Komplex (Fixerar fukten både på ytan och i den djupare hudvävnaden).

Läs mer

Instruktioner

Vrid pennans botten 1-2 varv för att få en lagom dosering. Kan appliceras över foundation eller också direkt på dagcremen om ingen foundation används. För att eliminera mörka områden och jämna ut anletsdragen: applicera Instant Light Brush-On Perfector i inre ögonvrån och under ögat, på överläppen, munvinklar och i labialveck. För att ljusa upp och förstärka: applicera Instant Light Brush-On Perfector mellan brynen, i yttre ögonvrån, på kindben och längs näsryggen.

Läs mer

Innehåll

SV: AQUA/WATER/EAU . ISONONYL ISONONANOATE. CYCLOMETHICONE .CYCLOPENTASILOXANE . BUTYLENE GLYCOL . CETYL PEG/ PPG-10/1 DIMETHICONE .HEXYL LAURATE . POLYGLYCERYL-4 ISOSTEARATE . SILICA . SODIUM CHLORI

Läs mer

Leverans

Vi levererar till hela Sverige och du kan alltid välja minst ett leveranssätt som är gratis. Vilket leveranssätt du kan välja beror på vad din beställning innehåller och adressen den ska levereras till.

Mer information om alla leveranssätt från Kronans Apotek.

Läs mer

Se om produkten finns på ditt apotek: Välj apotek