Protect Hand Cream
  • Protect Hand Cream
  • Protect Hand Cream

Se om produkten finns på ditt apotek: Välj apotek

Cetaphil

Protect Hand Cream 50 ml

89:-

1:78:-/ML

Finns i lager
- +

Produktinfo

Cetaphil Protect är en handkräm som bildar en osynlig skyddande hinna på hudens yta och fungerar som en barriär som hindrar irriterande ämnen att orsaka skada. Vatten, tvål och kemikalier kan framkalla torrhet, sprickor, klåda, utslag och fjällning. Jojobaolja och glycerin mjukar upp och återfuktar och håller tillsammans med den skyddande barriären händerna mjuka och lena. Har en skön formula som absorberas snabbt. Parfym- och parabenfri.

Ytterligare info

Cetaphil Protect är en handkräm som bildar en osynlig skyddande hinna på hudens yta och fungerar som en barriär som hindrar irriterande ämnen att orsaka skada. Vatten, tvål och kemikalier kan framkalla torrhet, sprickor, klåda, utslag och fjällning.Jojobaolja och glycerin mjukar upp och återfuktar och håller tillsammans med den skyddande barriären händerna mjuka och lena. Har en skön formula som absorberas snabbt. Parfym- och parabenfri.

Läs mer

Instruktioner

Applicera så ofta som behövs för att skydda huden. Tänk på att applicera innan kontakt med irriterande ämnen. För bästa effekt använd också Cetaphil Repair/ Repair Sensitive som effektivt återfuktar dina händer. Detta är två enkla steg till mjuka och lena händer. Lämplig för vuxna samt barn från 3 år.

Läs mer

Innehåll

AquaParaffinum LiquidumBehenyl AlcoholGlycerinAluminum ChlorohydrateEthylhexyl PalmitateSimmondsia Chinensis Seed OilCeteth-10Steareth-20Dimethicone

Produkter du övervägt

    Andra köpte också

      Populära produkter från samma kategori