Cetaphil

Protect Hand Cream 50 ml

85:-

Ord. butikspris 109:-

Webbpris

Protect Hand Cream är en skyddande handkräm från Cetaphil som fungerar som en barriär på huden och hindrar irriterande ämnen från att framkalla torrhet, sprickor och utslag.

Cetaphil Protect är en handkräm som bildar en osynlig skyddande hinna på hudens yta och fungerar som en barriär som hindrar irriterande ämnen att orsaka skada. Vatten, tvål och kemikalier kan framkalla torrhet, sprickor, klåda, utslag och fjällning. Jojobaolja och glycerin mjukar upp och återfuktar och håller tillsammans med den skyddande barriären händerna mjuka och lena. Har en skön formula som absorberas snabbt. Parfym- och parabenfri.

Jämförspris 1:70/ML

EAN: 07350070870328

Aqua Paraffinum Liquidum Behenyl Alcohol Glycerin Aluminum Chlorohydrate Ethylhexyl Palmitate Simmondsia Chinensis Seed Oil Ceteth-10 Steareth-20 Dimethicone

Applicera så ofta som behövs för att skydda huden. Tänk på att applicera innan kontakt med irriterande ämnen. För bästa effekt använd också Cetaphil Repair/ Repair Sensitive som effektivt återfuktar dina händer. Detta är två enkla steg till mjuka och lena händer. Lämplig för vuxna samt barn från 3 år.

Upptäck flera produkter inom

Handvård Händer och fötter