Gentle Skin Cleanser

Se om produkten finns på ditt apotek: Välj apotek

Cetaphil

Gentle Skin Cleanser 236 ml

99:-

0:42:-/ML

Finns i lager
- +

Produktinfo

Cetaphil gentle skin cleanser är vår mest använda produkt i världen. Den har blivit en favorit hos många på grund av den milda, icke-irriterande formulan som lugnar huden samtidigt som den rengör. Cetaphil gentle skin cleanser är en ansiktsrengöring som är mild nog att användas på väldigt känslig hud och tar hand om huden på ett mycket effektivt och skonsamt sätt. Rekommenderas av dermatologer. Lugnar och rengör huden - lämnar huden smidig och mjuk Mild formula som rengör utan att irritera. Bevarar hudens naturliga skyddande ochåterfuktande ämnen. Återfuktar utan att lämna rester som kan täppa till porerna. Löser effektivt upp smuts och makeup utan att skada hudens skyddande barriär.

Ytterligare info

Cetaphil gentle skin cleanser är vår mest använda produkt i världen. Den har blivit en favorit hos många på grund av den milda, icke-irriterande formulan som lugnar huden samtidigt som den rengör. Cetaphil gentle skin cleanser är en ansiktsrengöring som är mild nog att användas på väldigt känslig hud och tar hand om huden på ett mycket effektivt och skonsamt sätt. Rekommenderas av dermatologer.? Lugnar och rengör huden - lämnar huden smidig och mjuk? Mild formula som rengör utan att irritera ? bevarar hudens naturliga skyddande ochåterfuktande ämnen? Återfuktar utan att lämna rester som kan täppa till porerna? Löser effektivt upp smuts och makeup utan att skada hudens skyddande barriär

Läs mer

Instruktioner

Denna milda rengöringsprodukt kan användas med eller utan vatten. Cetaphil gentle skin cleanser löser skonsamt och effeltivt upp smuts och make-up. Kan användas på alla hudtyper: känslig, torr, normal, fet hud. Med vatten: Applicera rengöringen i ansiktet med fingrarna. Massera lätt med fingrarna och skölj sen med vatten. Utan vatten: Applicera rengöringen med fingrarna eller en bomullsrondell. Massera sedan lätt med fingertopparna och avlägsna överskottet med en bomullsrondell eller en mjuk handduk.

Läs mer

Innehåll

AquaCetyl AlcoholPropylene glycolButylparabenMethylparabenSodium lauryl sulfateStearyl alcohol

Produkter du övervägt

    Andra köpte också

      Populära produkter från samma kategori