Caniprevent

Förhudsrens 100 ml

Mer från Virbac

119:-  Butikspris 129:-

1190:-/L

Finns i lager
- +

Se alla Webbpriser

Produktinfo

CaniPrevent är en lindrande förhudsrens för rengöring av förhuden hos hanhundar. Hjälper till att ta bort smuts och sekret samt lindrar irritation i och omkring förhuden. Minimerar även risken för oönskade fläckar på textilier och möbler. Innehåller klorotymol, isopropylalkohol och glycerol.

Ytterligare info

Mild, lindrande förhudsrens för rengöring av förhuden hos hanhundar. - Rengör utan att orsaka irritation - Hjälper till att motverka förhudskatar - Hjälper till att ta bort smuts och sekret samt lindrar irritation i och omkring förhuden. Lättanvänd och med en behaglig doft. Tar bort dålig lukt. God hygien med engångpipetter: Innehåller en doseringsspruta samt engångskanyler. Minimerar även risken för oönskade fläckar på textilier och möbler.

Läs mer

Instruktioner

Förhuden skall först torkas med en bomullstuss, fuktad med förhudsrens. Dra sedan upp 10 ml CANIPREVENT i den medföljande sprutan och sätt därefter på plastpipetten. Håll förhuden med ena handen och för med den andra handen in pipetten mellan förhud och penis och töm sprutan för att göra rent. Håll gärna förhudsöppningen stängd så att lösningen inte rinner ut direkt. Massera och låt sedan lösningen rinna ut. Rengöring kan ske dagligen under tre på varandra följande dagar. Orsakar allvarliga ögonskador.

Läs mer

Innehåll

Klorotymol, isopropylalkohol och glycerol.

Läs mer

Leverans

Vi levererar till hela Sverige och du kan alltid välja minst ett leveranssätt som är gratis. Vilket leveranssätt du kan välja beror på vad din beställning innehåller och adressen den ska levereras till.

Mer information om alla leveranssätt från Kronans Apotek.

Läs mer

Se om produkten finns på ditt apotek: Välj apotek

Läs mer