COREGA

Ultra Pulver 40g

44:-

Ord. butikspris 49:90

Info

Medicinteknisk produkt. Tillverkaren garanterar genom CE-märkning att produkten är säker att använda och uppfyller gällande krav.

Fri frakt

Ett praktiskt fixativ i pulverform för tandproteser – med extra stark häftförmåga. Mild smak av mint. Avlägsna fixativet varje kväll från gommen och protesen genom att borsta noggrant med en mjuk borste och ljummet vatten. Skruva åt korken ordentligt efter användning.
Corega Ultra Powder är ett tandprotesfixativ i pulverform med frisk mintsmak. Den passar alla som använder hel- eller delproteser.   Corega Ultra Powder håller tandprotesen på plats i 12 timmar och skyddar mot irriterande matpartiklar så att du kan känna dig säker när du äter, pratar och ler. Applicera pulvret i ett tunt och jämnt lager på din rengjorda, fuktiga protes genom att försiktigt trycka på flaskan eller skaka den över protesen. Skaka bort överflödigt pulver, pressa protesen på plats och håll fast den i några sekunder. Var vänlig läs bruksanvisningen på förpackningen innan du använder Corega Powder pulverfixativ. Utforska våra andra produkter för komplett tandprotesvård, t.ex. rengöringstabletter för tandproteser.

Jämförpris 1:25/G

EAN: 05054563099945

Info

Medicinteknisk produkt. Tillverkaren garanterar genom CE-märkning att produkten är säker att använda och uppfyller gällande krav.

Cellulose gum, Dicalcium phosphate, PEG-90 M, Sodium phosphate, Aroma.
BRUKSANVISNING: Använd en liten mängd första gången du använder produkten. Ta mer om det behövs. För mycket fixativ kan göra att det sipprar ut. Det kan ta några gånger att komma fram till rätt mängd för din protes. Applicera en gång per dag för att protesen ska sitta säkert. Om du behöver applicera mer än en gång per dag ska du rådfråga din tandläkare. APPLICERING: 1. Rengör tandprotesen och låt den vara blöt. 2. Applicera pulvret tunt och jämnt över den del av protesytan som kommer i kontakt med tandkött och munhåla. 3. Skaka av överflödigt pulver från protesen. 4. Tryck protesen på plats, håll fast den och bit samman i ett par sekunder för att fästa den. BORTTAGNING: 1. Skölj munnen med vatten. 2. Ta ut protesen långsamt genom att vicka den från sida till sida. 3. Torka bort rester av fixativ från protesen och munnen med en mjuk och fuktig torklapp. 4. Använd COREGA protesrengöring för att noggrant rengöra din protes och skölj sedan väl med vatten.

Upptäck flera produkter inom

  Laddar

  Laddar

  Laddar

  Laddar

  Laddar

  Laddar

  Laddar

  Laddar

  Laddar

  Laddar