CCS Foot Beauty Care

Fotbadsalt parf lila 470 g

Mer från CCS

45:-  Butikspris 69:-

0:10/G

Slut hos leverantör och kan medföra lång leverans. Om möjligt, överväg alternativa varor, eller kontakta ditt närmaste apotek.

Se alla Webbpriser

Produktinfo

Ett skummande, rengörande och vackert infärgat fotbad som mjukar upp huden och ger dina fötter en fräsch doft. Doseras enkelt direkt i fotbadet.

Ytterligare info

"Skummande och rengörande fotbad som mjukar upp huden och gör fötterna väldoftande. Ett vackert infärgat salt som doseras i fotbadet. Med uppmjukande och fuktgivande salt (natriumklorid).1-2 matskedar av CCS Fotbad är tillräckligt för ett fotbad. Avsluta gärna badet med att smörja in fötterna med CCS Foot cream. "

Läs mer

Instruktioner

Tillsätt saltet i fotbadet se till att det löses up och bada fötterna i ca. 15 minuter.

Innehåll

Sodium Chloride, Sodium Lauryl Sulfate, Cl 74160, Cl 12490, Parfum

Leverans

Leveranssätt

Vi erbjuder leverans till apotek eller hemleverans och du väljer själv vilket du föredrar. Om du väljer leverans med Postnord skickas din beställning direkt hem om den får plats i brevlådan.

Leveranstid

Du får dina varor 1-3 arbetsdagar efter det att vi har fått din beställning. Alla beställningar som görs före klockan 12 helgfria vardagar skickas normalt från oss samma dag om produkterna finns i lager.

Leveranskostnad

Fraktkostnaden är 0 kronor oavsett om du är medlem i vår kundklubb eller inte, eller om du väljer upphämtning av paket i apotek.

Läs mer

Se om produkten finns på ditt apotek: Välj apotek