Beeswax Lip Balm
2 för 79:-

Se om produkten finns på ditt apotek: Välj apotek

Burt's Bees

Beeswax Lip Balm 4.25g

45:-

Finns i lager
- +

Se alla 

Erbjudandet gäller till 01 januari

Produktinfo

Ett vårdande och mjukgörande läppbalsam med bivax samt kokos- och pepparmyntsolja. Återfuktar läpparna och lämnar en friskt kylande känsla.

Ytterligare info

Burts Bees® Bivax Lip Balm är originalet och 100 % naturligt som sedan 1991 har reparerat och mjukat upp torra läppar. Bivax och antioxidantrika vitamin E återfuktar huden, för en lugnande läppbehandling. En liten touch av pepparminstolja ger en uppfriskande pirrig känsla. Resultatet blir ett mjukt och smidigt leende alla kommer att prata om. Detta läppbalsam är perfekt att ha med sig i handväskan eller i fickan för att när som helst, var som helst behandla torra läppar. Sprid lite kärleksfull omsorg med Burts Bees® återfuktande läppbalsam.

Läs mer

Instruktioner

Bivax och antioxidantrika vitamin E återfuktar huden, för en lugnande läppbehandling. En liten touch av pepparminstolja ger en uppfriskande pirrig känsla. Resultatet blir ett mjukt och smidigt leende.

Innehåll

Cera alba (beeswax, cire d’abeille), cocos nucifera (coconut) oil, helianthus annuus (sunflower) seed oil, mentha piperita (peppermint) oil, lanolin, tocopherol, rosmarinus officinalis (rosemary) lea

Produkter du övervägt

    Andra köpte också

      Populära produkter från samma kategori