Original Shave Gel
25% Rabatt

Se om produkten finns på ditt apotek: Välj apotek

Bulldog

Original Shave Gel 175 ml

59:25:-  79:-

0:45:-/ML

Finns i lager
- +

Se alla 25% Bulldog

Erbjudandet gäller till 11 april

Produktinfo

En genomskinlig rakgel som ger en perfekt och skonsam rakning. Passar utmärkt för precisions- och konturrakning. Dermatologiskt testad och baserad på essentiella oljor och naturliga ingredienser. Oparfymerad och fri från parabener. Fukta huden lätt innan gelen appliceras.

Ytterligare info

En genomskinlig rakgel som ger perfekt glid och underlättar vid precisions- och konturrakning. Gelen är mjukgörande och formulerad för att ge en extraordinärt skonsam rakning.

Läs mer

Instruktioner

Börja gärna med en varm dusch som mjukar upp huden innan rakningen. Fukta huden lätt innan gelen appliceras. Raka alltid medhårs i skäggstrånas riktning och se till att rakbladen är vassa. Spara de känsligaste områdena till sist. Om du behöver kan du avsluta med att raka snett mothårs. Skölj noga och klappa huden torr. Applicera Bulldog After Shave Balm i ansikte och på halsen. Avsluta med Bulldog Original Moisturiser i resten av ansiktet.

Läs mer

Innehåll

Aqua, Aloe barbadensis (Aloe Vera) leaf juice, Cocamidopropyl betaine, Glycerin, Coco-glucoside, Rosmarinus officinalis (Rosemary) oil, Citrus aurantium bergamia (Bergamot) oil, Coriandrum sativum (C

Produkter du övervägt

    Andra köpte också

      Populära produkter från samma kategori