Elexir Pharma Buckthorn

Kosttillskott med havtornsolja. 60 kapslar

269:-

Ord. butikspris 339:-

Detta är ett kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn.

Buckthorn från Elexir Pharma är ett kosttillskott som främjar slemhinnornas funktion i kroppen. Buckthorn innehåller ekologisk havtornsolja, rik på omega-7 som är betydelsefull för att upprätthålla en god funktion i slemhinnornas celler i bl.a ögon, munhåla. luftvägarna och underlivet. Buckthorn är förstärkt med antioxidanterna Rutin och Quercetin från bovete för att ge slemhinnorna ett extra skydd.

Havtornsbär har en sammansättning av fettsyror som består av omega-3, omega-6, omega-7 och omega-9. Få livsmedel i naturen har den höga halt av omega-7 fettsyror som havtorn.

Naturlig avvikelse i färg på enskilda kapslar

Produkten innehåller en kombination av fettlösliga och icke-fettlösliga komponenter. Dessa komponenter kan separeras från varandra en tid efter tillverkningsdatumet (tänk hur olivolja reagerar i vatten).

Detta kan man undvika genom att tillsätta emulgeringsmedel som ger blandningen en jämn konsistens och färg. Vi har dock valt att inte tillsätta detta. Istället är kompositionen av aktiva ingredienser helt naturlig, där den mekaniska blandningsprocessen garanterar exakt samma mängd aktiva substanser i varje kapsel.

När komponenterna i kapseln separerar, ger det olikfärgade kapslar. Detta är en helt naturlig process och påverkar inte effekten av produkten. 

Buckthorn innehåller havtornsolja, rik på Omega-7 som är betydelsefull för att upprätthålla en god funktion i slemhinnornas celler i bl.a ögon, munhåla. luftvägarna och underlivet. Buckthorn är förstärkt med antioxidanterna Rutin och Quercetin från bovete för att ge slemhinnorna ett extra skydd.

Jämförspris 4:48/G

EAN: 07350023030564

Detta är ett kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn.

Ingredienser
Ekologisk kallpressad vegetabilisk olja från havtornsbär (Hippophae chamnoides L.), quercetin och rutin från bovete (Fagopyrum esculentum), rosmarinextrakt (Rosmarinus officinalis). Kapsel: Fiskgelatin.

DEKLARATION PER DAGSDOS 1 kapsel DRI* 2 kapslar DRI*

Havtornsolja 1000 mg ej fastställt 2000 mg ej fastställt
varav mättade fettsyror 360 mg ej fastställt 720 mg ej fastställt
varav enkelomättade fettsyror 550 mg ej fastställt 1100 mg ej fastställt
varav Omega-7 300 mg 600 mg
varav Omega-9 240 mg 480 mg
varav fleromättade fettsyror 76 mg 152 mg
varav Omega-3 14 mg 28 mg
varav Omega-6 62 mg 124 mg
Quercetin från bovete 25 mg ej fastställt 50 mg ej fastställt
Rutin från bovete 25 mg ej fastställt 50 mg ej fastställt
Rosmarinextrakt 5 mg ej fastställt 10 mg ej fastställt
Biotin 30 µg 60 % 60 µg 120 %
*% av dagligt referensintag

Rekommenderat intag: 2 kapslar dagligen i samband med måltid under 2 månader. Därefter underhållsdos med 1 kapsel dagligen. Vid behov öka till 2 kapslar dagligen. Rekommenderat dagligt intag bör ej överskridas.