BubbleT, 180 g

Bath fizzer moroccan mint tea badbomb

Mer från BubbleT

45:-  Butikspris 49:-

0:25/G

Finns i lager
- +

Se alla Webbpriser

Produktinfo

Härlig badbomb som sprider doft i badet. Med fräsh doft av jasmin och mint, med extrakt av gojibär. Bath Fizzer färgar badvattnet grönt, rengör och bevarar hudens naturlig fukt. Badbomben läggs i badet och sprider en avslappnande doft samtidigt som den återfuktar huden. Den innehåller även extrakt från gojibär som är känt för sin höga halt av C-vitamin.

Ytterligare info

BubbleT Moroccan Mint Tea Bath Fizzer är en kul badbomb som har en uppfriskande doft av pepparmint, vit jasmin och söt spjutmynta som stärker sinnena, ger energi och ny glöd.  Badbomben läggs i badet och sprider härlig doft i badrummet och färger badvattnet grönt för en extra rolig badtid! Precis som alla produkter från BubbleT innehåller den eteriska oljor och extrakt från gojibär som är känt för sin höga halt av antioxidanter.

Läs mer

Instruktioner

Släpp fizzer bollen i badvattnet och låt lösa upp. Endast för utvärtes bruk. Får ej förtäras. Vid hudirritation, avbryt användningen.

Läs mer

Innehåll

Sodium Bicarbonate, Sodium Sulfate, Citric Acid, Parfum (Fragrance), PEG-400, Lycium Chinense Fruit Extract, Propylene Glycol, Mentha Arvensis Leaf Oil, Limonene, Linalool, CI 19140 (FD&C Yellow No.5), CI 42090 (FD&C Blue No.1)

Läs mer

Leverans

Vi levererar till hela Sverige och du kan alltid välja minst ett leveranssätt som är gratis. Vilket leveranssätt du kan välja beror på vad din beställning innehåller och adressen den ska levereras till.

Mer information om alla leveranssätt från Kronans Apotek.

Läs mer

Se om produkten finns på ditt apotek: Välj apotek

Läs mer