Lid-clean cleansing wipes

Se om produkten finns på ditt apotek: Välj apotek

Blink

Lid-clean cleansing wipes 20 st

99:-

1:10:-/ST

Finns i lager
- +

Produktinfo

En milt rengörande ögonservett med lindrande kamomill för ögonlocken. Sterila men fria från konserveringsmedel. Ingen sköljning krävs.

Ytterligare info

Milda men effektiva rengöringsservetter med lindrande kamomill för ögonlockKan användas på spädbarn, barn och vuxna för att effektivt ta bort smuts eller sekret på ögonlock och närliggande områden.Sterila men konserveringsmedel fria, och återfuktande servietter som dessutom kan användas som såväl värmande omslag för att mjuka upp tilltäppta tårkanaler eller kyla av och återfukta blefariter samtidigt som effektivt ta bort smuts och sekret runt och på ögonlock.

Läs mer

Instruktioner

Öppna förpackningen och ta fram servetten Slut ögat och torka ögonlocket och ögonfransarnaförsiktigt flera gånger med servetten Använd en servett till varje öga Kasta servetten efter användning Du behöver inte skölja ögonen efteråt

Innehåll

Vatten: laurylglukosid: glycerin: PVP: Chamomilla recutita: kaprylsyra: polysorbat 20: natriumfosfat: natriumklorid: dinatriumvätefosfat: dinatrium-etylendiamintetraättiksyra.

Produkter du övervägt

    Andra köpte också

      Populära produkter från samma kategori