Webbpris

Blink

Lid-clean cleansing wipes 20 st

73:-

Kampanj

Gäller till 1 december

Ord. butikspris 99:-

En milt rengörande ögonservett med lindrande kamomill för ögonlocken. Sterila men fria från konserveringsmedel. Ingen sköljning krävs.

Milda men effektiva rengöringsservetter med lindrande kamomill för ögonlockKan användas på spädbarn, barn och vuxna för att effektivt ta bort smuts eller sekret på ögonlock och närliggande områden.Sterila men konserveringsmedel fria, och återfuktande servietter som dessutom kan användas som såväl värmande omslag för att mjuka upp tilltäppta tårkanaler eller kyla av och återfukta blefariter samtidigt som effektivt ta bort smuts och sekret runt och på ögonlock.

Jämförspris 0:81/ST

EAN: 05050474104778

Kategorier:

Syn
Ögon och öron

: Vatten; laurylglukosid; glycerin; PVP; Chamomillarecutita; kaprylsyra; polysorbat 20; natriumfosfat; natriumklorid;dinatriumvätefosfat; dinatrium-etylendiamintetraättiksyra.

Öppna förpackningen och ta fram servetten• Slut ögat och torka ögonlocket och ögonfransarnaförsiktigt flera gånger med servetten• Använd en servett till varje öga• Kasta servetten efter användning• Du behöver inte skölja ögonen efteråt

Upptäck flera produkter inom

Syn Ögon och öron