Björn Axén

Texture & Volume Dry Spray 200 ml

Mer från Björn Axén

108:-  Butikspris 130:-

0:54/ML

Finns i lager
- +

Se alla Webbpriser

Produktinfo

En stärkande hårspray för alla hårtyper. Ger ditt hår textur och volym och gör det lättare att forma – passar perfekt för håruppsättningar. Spraya i hårbotten för extra volym eller över hela håret för att motverka platt och flygigt hår.

Ytterligare info

Texture & Volume Dry Spray är en torr, vårdande finishspray som gör det lätt för dig att snabbt skapa volym och textur. Sprayen är en perfekt quick fix-n-go för den som vill kunna skapa en frisyr på tio sekunder.

Läs mer

Instruktioner

För att få volym fokuserar man på hårrötterna och för att få både textur och volym appliceras den i hela håret på ca 15 cm avstånd. Appliceras i torrt hår.

Läs mer

Innehåll

SV: Butane, Alcohol Denat, Isobutane, Propane, Silica, Solanum Tuberosum (Potato) Starch, Aluminium Starch Octenylsuccinate, VP/VA Copolymer, Cocotrimonium Methosulfate, Tocopherol, Hydrolyzed Keratin, PEG 25 PABA, Aqua, Phenoxyethanol, Potassium Sorbate, Parfum.

Läs mer

Leverans

Vi levererar till hela Sverige och du kan alltid välja minst ett leveranssätt som är gratis. Vilket leveranssätt du kan välja beror på vad din beställning innehåller och adressen den ska levereras till.

Mer information om alla leveranssätt från Kronans Apotek.

Läs mer

Se om produkten finns på ditt apotek: Välj apotek

Läs mer