Biotherm Sun Milk SPF 30

Waterlover. Solskydd. 200 ml

259:-

Ord. butikspris 345:-

Webbpris

Biotherm Waterlover Sun Milk SPF 30 har en mjuk och behaglig formula som är lätt att applicera och absorberas snabbt utan att lämna vita märken på huden. Solkrämen är vattenfast och passar känslig hud. Ingredienser och förpackning är särskilt utvalda med hänsyn till havsmiljön.

 

Waterlover Sun Milk SPF 30 är en Svanenmärkt solcreme som är utvecklad för den medvetne konsumenten som vill skydda sin hud med respekt för växtplankton och havsmiljö. Alla ingredienser, även solfiltren, är noggrant utvalda och testade för att säkerställa att de inte har någon negativ påverkan på vattenlevande organismer (sju mikroorganismer i både färsk- och saltvatten, bland annat växtplankton, koraller och mikroalger). Waterlover Sun Milk är framtagen av en 97% biologiskt nedbrytbar basformula* och flaskan är tillverkad av 100 % återvunnen plast och är 100 % återanvändbar.

 

*77 % biologiskt nedbrytbar produkt med filter.

 

 

Jämförspris 1295:-/L

EAN: 03614271701503

Appliceras på huden innan du går ut i solen. Tänk på att applicera ofta och rikligt med creme på huden, särskilt när du badat eller svettats. Om du applicerar för lite solskyddscreme får du mycket sämre skydd. Undvik kontakt med ögonen.

Upptäck flera produkter inom

Solskydd för kropp Solskydd, solkräm