Biotherm

Life Plankton Essence 125ML

Mer från Biotherm

436:-  Butikspris 545:-

3488:-/L

Finns i lager
- +

Se alla Webbpriser

Produktinfo

Biotherm Life Plankton Essence - är en unik, exklusiv produkt från Biotherm som innehåller den näringsrika och kraftfulla mikroorganismen Life Plankton, som ger intensiv fukt och näring till huden.

Ytterligare info

Life Plankton™ Essence är lika högkoncentrerat som ett serum samtidigt som den är lika lätt som ett ansiktsvatten och gör huden mjuk och behaglig. För alla hudtyper. Life Plankton ™ Essence är skapad för att vara det första steget i den dagliga skönhetsrutin.. De små dropparna består av en blandning av serum och ansiktsvatten som lätt smälter in i huden med en uppfriskande känsla och absorberas på några sekunder. Life Plankton ™ Essence innehåller algen Life Plankton™ som kommer från de varma thermaliska källorna i Frankrike. Life Plankton ™ är speciell eftersom den innehåller 35 olika vitaminer, mineraler och spårämnen, som har en närande, fuktgivande och lugnande effekt på huden. Undvik kontakt med ögonområdet.

Läs mer

Instruktioner

Appliceras på rengjord hud innan serum och dagcreme.

Läs mer

Leverans

Vi levererar till hela Sverige och du kan alltid välja minst ett leveranssätt som är gratis. Vilket leveranssätt du kan välja beror på vad din beställning innehåller och adressen den ska levereras till.

Mer information om alla leveranssätt från Kronans Apotek.

Läs mer

Se om produkten finns på ditt apotek: Välj apotek

Läs mer