BioSalma Zink 25mg + C-vitamin, Nypon

Tablett, 100 st

75:-

Fri frakt
Finns i webblager
Finns varan på ditt apotek?
Hitta Kronans Apotek
Fler produkter från BioSalmaAktuella erbjudanden
Kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn.
1 kapsel (%RDI)
C-vitamin 200 mg (250%*)
Zink 25 mg (250%*)
Nyponpulver 50mg
Svartpepparextrakt 2,5mg

*DRI = Dagligt referensintag

BioSalma® Zink high efficient är en kombination av zinkcitrat, nyponpulver, c-vitamin och svartpepparextrakt för effektivt upptag i kroppen. Zink och nyponpulver som är rikt på C-vitamin samverkar för ett normalt immunförsvar.

 Zink och C-vitamin bidrar till normal funktion av immunförsvaret.

Zink bidrar till att bibehålla normalt hår, hud, skelett och naglar.

Zink bidrar till att bibehålla normal fertilitet och reproduktion.

Jämförpris 0:75/ST

EAN: 07350014910363

<p>Vitamin C (L-askorbinsyra), bindemedel (cellulosa, magnesiumsalter av fettsyror), inulin, zinkcitrat, nyponpulver (Rosa canina L.), klumpförebyggande medel (kalciumfosfater, kiseldioxid), Bioperine® svartpepparextrakt (Piper Nigrum), ytbehandlingsmedel (hydroxipropylmetylcellulosa).</p>

Kosttillskott bör inte användas som alternativ till en varierad kost. Rekommenderat dagligt intag 1 tablett. Rekommenderad dos bör ej överskridas. Förvaras i rumstemperatur med locket påskruvat och utom räckhåll för små barn. Förpackningen har UV-skydd, undvik dock förvaring i direkt solljus. Förpackningen sorteras som plastförpackning.