BioGaia

Mjölksyrabakterier 90 st

209:-  Butikspris 349:-

0:-/ST

Detta är ett kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn.

Finns i lager
- +

Se alla Webbpriser

Produktinfo

BioGaia Protectis D3 är tuggtabletter med mjölksyrabakterier av stammen Lactobacillus reuteri Protectis (DM 17938) och en rekommenderad daglig dos av vitamin-D3 (10µg).

Lactobacillus reuteri Protectis är en bakteriestam som förekommer naturligt i människans mage och tarm och är patenterad och väl undersökt i fler än 130 vetenskapliga studier.

Tuggtabletter med apelsinsmak.

Ytterligare info

BioGaia Protectis D3 familjeförpackning  är ett kosttillskott med mjölksyrabakterien Lactobacillus reuteri Protectis DSM 17938 och vitamin D3. En tuggtablett Protectis innehåller över 100 miljoner bakterier och 10 mikrogram D-vitamin (400 IE). Vitamin D bidrar till immunsystemets normala funktion, till att bibehålla normal muskelfunktion och till att bibehålla normal benstomme. Sockerfri. Kan användas av gravida och ammande, diabetiker och laktosintoleranta. Innehåller inte mjölkprotein, soja eller gluten. 90 st. tabletter med apelsinsmak.

Läs mer

Instruktioner

1 tuggtablett dagligen för magen. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Överdriven konsumtion kan ha laxerande effekt. Kosttillskott bör inte användas som ersättning för en varierad kost och en hälsosam livsstil.

Läs mer

Innehåll

Ingredienser
Fyllnadsmedel (isomalt), sötningsmedel (xylitol), Lactobacillus reuteri DSM 17938, vegetabilisk olja (palm), apelsinarom, vitamin D3 och smakförstärkare (citronsyra).

Näringsvärde
Aktiv ingrediens per tablett: över 100 miljoner Lactobacillus reuteri Protectis-bakterier.

Läs mer

Leverans

Vi levererar till hela Sverige och du kan alltid välja minst ett leveranssätt som är gratis. Vilket leveranssätt du kan välja beror på vad din beställning innehåller och adressen den ska levereras till.

Mer information om alla leveranssätt från Kronans Apotek.

Läs mer

Se om produkten finns på ditt apotek: Välj apotek