Sprirulina

Se om produkten finns på ditt apotek: Välj apotek

Bio-Life Spirulina

Sprirulina 120 gram

229:-

1:91:-/G

I lager inom 6 vardagar
- +

Produktinfo

En proteinrik spirulina-alg som hjälper dig att bibehålla muskelmassa och normal benstomme. Kan med fördel adderas till din dagliga smoothie.

Ytterligare info

Din hälsa är vår motivation. Centralt för Bio-life är urvalet av råvaror och en produktionsprocess som bevarar näringsämnens kvalitet. Spirulina är en alg som genom fotosyntes bildar näringsämnenfrån solljus och näring i vattnet. Detta gör spirulinaalgen till en utmärkt näringskällaför bl.a. proteiner, betakaroten (vitamin A), vitamin B12 och vitamin K.Proteiner bidrar till att bibehålla muskelmassa och normal benstomme. Betakaroten omvandlas till vitamin A som bidrar till att bibehålla normala slemhinnor, hud, synförmåga och immunsystemets normala funktion. Vitamin K bidrar till normal blodkoagulation samt bibehålla normal benstomme. Krom bidrar till normal omsättning av makronäringsämnen och bibehålla normal blodsockernivåer. Selen bidrar till normal funktion i sköldkörteln och immunsystemet, samt skydda cellerna mot oxidativ stress.

Läs mer

Instruktioner

Rekommenderat dagligt intag: Blanda 1 mått pulver (3 g) i ett glas vatten, juice eller smoothie 1 eller flera gånger per dag.

Innehåll

Ingredienser: Spirulina (Arthrospira plantesis).

Produkter du övervägt

    Andra köpte också

      Populära produkter från samma kategori