Multi Greens

Se om produkten finns på ditt apotek: Välj apotek

Bio-Life Multi Greens

Multi Greens 100 gram

289:-

2:89:-/G

Finns i lager
- +

Produktinfo

En proteintillsats i pulverform, som är naturligt rik på vitaminer och mineraler. Innehåller bl a vitamin C som bidrar till att minska trötthet och utmattning. Kan med fördel adderas till din dagliga smoothie.

Ytterligare info

Din hälsa är vår motivation.Centralt för Bio-Life är urvalet av råvaror och en produktionsprocess som bevarar näringsämnens kvalitet. Bio-Life Multi Greens innehåller både torkad juice från gräs och pulveriserade grästyper. I tillägg finner du spirulinaalger, grönsaker och groddar med en härlig kryddblandning. Det utgör tillsammans ett näringsrikt pulver som du kan blanda din gröna dryck av. Bio-Life Multi Greens innehåller bland annat vitaminerna B12, C, K och folat, samt betakaroten som i kroppen omvandlas till vitamin A. Vitamin A bidrar till att bibehålla normal synförmåga, hud, slemhinnor och bidrar till immunsystemets normala funktion. Vitamin B12, folat och vitamin C bidrar till normal energiomsättning och att minska trötthet och utmattning.

Läs mer

Instruktioner

Förvaring: Bör förvaras torrt och utom räckhåll för små barn.

Innehåll

Ingredienser: Torkad juice av korngräs, vetegräs, torkad juice av vetegräs, spirulina, torkad juice av havregräs, havregräs, korngräs, morotsjuice, persilja, torkad juice av kamutgräs, torkad juice av acerolabär, mungbönsgroddar, kikärtsgroddar, söl, wakame, broccoligroddar, spenat, grönkål, kronärtskocka, kryddblandning (ingefära, anis, fänkål, kardemumma, bockhornsklöver, gurkmeja).

Läs mer

Produkter du övervägt

    Andra köpte också

      Populära produkter från samma kategori