Bifiform Travel Tablett
Webbpris
  • Bifiform Travel Tablett
  • Bifiform Travel Tablett

Se om produkten finns på ditt apotek: Välj apotek

Bifiform

Bifiform Travel Tablett 40st

165:60:-  184:-

9:20:-/ST

Tillfälligt slut

Se alla Webbpriser

Erbjudandet gäller till 09 maj

Produktinfo

Bifiform®Travel är tuggtabletter med tropisk smak. Den tillför 3 miljarder goda probiotiska bakterier från de fem stammarna LGG®, LA-5®, BB-12®, LBY-27 och STY-31.

Ytterligare info

Kosttillskott med mjölksyrabakterier speciellt lämplig för resande. Du får specifika mjölksyrabakteriestammar i en resevänlig förpackning för hela familjen (3 år+). Tabletten är tuggbar med tropisk smak. BIFIFORM® Travel har ett högt innehåll av levande mjölksyrabakterier och innehåller bland annat Lactobacillus rhamnosus GG (LGG®) och bifidobakterier. Mjölksyrabakterier är en naturlig del av kroppen och finns i både tunn- och tjocktarmen. Innehåller 3 miljarder mjölksyrabakterier.Förpackningsstorlek om 40 tabletter. Anpassad för 4 personer i en vecka eller 2 personer i två veckor.

Läs mer

Instruktioner

Rekommenderat dagligt intag för vuxna och barn över 3 år. 1 tuggtablett per dag i samband med måltid. Vi rekommenderar att man börjar 3 dagar innan resan och fortsätter under hela uppehållet. Med tropisk smak.

Leverans

Leveranssätt

Vi erbjuder leverans till apotek eller med Posten och du väljer själv vilket du föredrar. Om du väljer leverans med Posten skickas din beställning direkt hem om den får plats i brevlådan.

Leveranstid

Du får dina varor 1-3 arbetsdagar efter det att vi har fått din beställning. Alla beställningar som görs före klockan 12 helgfria vardagar skickas normalt från oss samma dag om produkterna finns i lager.

Leveranskostnad

• Fraktkostnaden är 19 :- (ink. moms)
• 0 :- fraktkostnad om du handlar för över 250 :-
• 0 :- fraktkostnad om du är medlem i vår kundklubb.
• 0 :- fraktkostnad vid upphämtning av paket i apotek.

Produkter du övervägt

    Andra köpte också

      Populära produkter från samma kategori