Belladot Hot & Cool

Stimulerande mentholgel

Mer från Belladot massageoljor och glidmedel

149:-  Butikspris 199:-

2:98/ML

Finns i lager
- +

Se alla Webbpriser

Produktinfo

Belladot Hot & Cool menthol gel är en rolig ny bekantskap speciellt utvecklat för intima stunder. Ger en skön värme inifrån samtidigt som gelen verkar kylande mot huden. En liten droppe räcker för att väcka leklusten. Har en svag doft av mentol och är särskilt mild mot den känsliga huden i underlivet. Går utmärkt att använda ihop med kondom. Aluminiumflaska med praktisk pump. 50 ml. EGENSKAPER Stimulerar blodflödet i svällkropparna vilket ger en pulserande värmande känsla Kylande känsla på huden Kul på bröstvårtorna Piffar upp vid oralsex Innehåller Stevia, det senaste inom sötningsmedel utan påverkan på blodsockret

Läs mer

Instruktioner

Många kvinnor upplever att de har svårt att känna lust i sexlivet. Det finns olika anledningar till det. En av anledningarna kan vara att blodflödet i genitalierna behöver en ”skjuts”. Den värmande och pulserande känslan från Hot & Cool gör därför underverk för lusten. Dessutom är det en lekfull artikel som främjar intimiteten mellan paret. Verkan Hot & Cool innehåller Menthol och Pepparmint som ger både en kylande och en värmande känsla. I genitalierna där huden är tunn bidrar det till en pulserande varm känsla på insidan samtidigt med en frisk och kylande upplevelse på huden. Tillsammans blir det Hot från insidan & Cool på utsidan. Tips! Testa att blåsa där Hot & Cool applicerats. Det ger dig en varm och kylande sensation på samma gång.

Läs mer

Innehåll

Aqua, Glycerin, Aloe Barbadensis Leaf Juice, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Hydroxyethyl Cellulose, Menthol, Mentha Piperita Oil, Stevioside, Stevia Rebaudiana Leaf Extract, Cucumis Sativus Fruit Extract, Monopropylene Glycol, Xanthan Gum, pH 4,7 Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Citric Acid.

Läs mer

Leverans

Vi levererar till hela Sverige och du kan alltid välja minst ett leveranssätt som är gratis. Vilket leveranssätt du kan välja beror på vad din beställning innehåller och adressen den ska levereras till.

Mer information om alla leveranssätt från Kronans Apotek.

Läs mer

Se om produkten finns på ditt apotek: Välj apotek