Belladot

Greta mini vibrator Röd

Mer från Belladot vibratorer

139:-  Butikspris 199:-

139:-/ST

Finns i lager
- +

Se alla Webbpriser

Produktinfo

Belladot Greta är en behändig vibrator med silkeslen och matt yta. Trots sin litenhet är den stark och med en ribbad kontur som förhöjer njutningen. Använd den själv eller lek ihop med din partner. Minivibratorn är vattentät och följer gärna med i duschen. • Stark vibrator • Ø: 18 mm • L: 80 mm Tygpåse för förvaring medföljer. Minivibratorn kräver ett AA-batteri, ingår ej. Ett års garanti.

Läs mer

Instruktioner

Greta rekommenderas också för träning när slidöppningen knips ihop vid beröring och gör det omöjligt att ha samlag, även ibland att föra in en tampong. Denna slidkramp eller vaginism, är reflexmässig och går inte att påverka med viljan. I stället behöver reflexen tränas bort. Man kan med hjälp av glidmedel pröva att försiktigt föra in toppen av lillfingret i slidan vid upprepade tillfällen för att få slidkrampen att gradvis släppa. Därefter prövas att föra in fingret längre och längre. Greta som endast är 18mm i diameter kan användas när det är dags för nästa steg. Vid svår vaginism kan du behöva behandling hos gynekolog eller liknande.

Läs mer

Leverans

Vi levererar till hela Sverige och du kan alltid välja minst ett leveranssätt som är gratis. Vilket leveranssätt du kan välja beror på vad din beställning innehåller och adressen den ska levereras till.

Mer information om alla leveranssätt från Kronans Apotek.

Läs mer

Se om produkten finns på ditt apotek: Välj apotek

Läs mer