Belladot

Evelina menstrual cup Small&Medium 1st

Mer från Belladot för kvinna

159:-  Butikspris 249:-

159:-/ST

Finns i lager
- +

Se alla Webbpriser

Produktinfo

Evelina menstrual cup Small & Medium är ett mensskydd från Belladot i form av en menskopp. Detta är ett bra alternativ till tamponger, om du har problem med torra och sköra slemhinnor.

Small&Medium är för dig som inte har fött barn eller är under 30 år.

 

Ytterligare info

Belladot Evelina menskopp är ett mensskydd som är både miljövänligt och ekonomiskt jämfört med andra, eftersom du använder menskoppen om och om igen. Den är också ett bra alternativ till tamponger, om du har problem med torra och sköra slemhinnor. Evelina påverkar inte pH-balansen. Du kan tryggt använda Belladot Evelina när du sover, tränar, simmar eller är på resa. Menskoppen har kapacitet att rymma mer vätska än tamponger, vilket minskar dina toabesök och ger en friare känsla. Belladot Evelina är framställd av medicinskt silikon och är mjuk och lätt att använda. I ändan på menskoppen finns en utskjutande del, som du drar i när koppen skall ut. Skulle den kännas för lång, klipper du enkelt av den i önskad längd. Evelina är enkel att rengöra/desinficera. Koka menskoppen i vanligt vatten 5 –7 minuter eller använd Belladot Cleansing gel, innan första införandet i varje mensperiod. För måttlig till riklig mängd.

Läs mer

Instruktioner

Tvätta händerna noggrant. Tryck ihop koppen på mitten. Börja med att vika den en gång, som ett C (Det finns flera vikmetoder)​. ​Håll därefter ihop Evelina menskopp så att den passar just dig vid införing i slidan​.​ Sitt eller stå i en ställning så att Evelina menskopp blir lätt att föra in/ta ut. Till skillnad från en tampong, sätts koppen i slidmynningen.​ ​För in fingret och känn längs med Evelina menskopps sidor så att den är öppen​/utvecklad​. ​Om inte, kläm ihop koppens nedre del och vrid lite för att öppna den​.​ När du tar ut Evelina menskopp vinkla den lite försiktigt och för ut ena kanten först, för att släppa på vakuumet.​ ​Du kan också klämma lite på toppen för att släppa undertrycket- Krysta samtidigt, det hjälper till bra. Evelina menskopp sätts enklast in när den är lite fuktig. Var 4–8 timme tömmer du koppen, sköljer av den och sätter in den igen.​ ​​Om den utskjutande delen (som du drar i) känns för lång, klipper du enkelt av den till önskad längd.​

Läs mer

Leverans

Vi levererar till hela Sverige och du kan alltid välja minst ett leveranssätt som är gratis. Vilket leveranssätt du kan välja beror på vad din beställning innehåller och adressen den ska levereras till.

Mer information om alla leveranssätt från Kronans Apotek.

Läs mer

Se om produkten finns på ditt apotek: Välj apotek

Läs mer