30%

Beckasin Tyngdtäcke

5 kg, Vit Bomull

Kampanjpris

Online:1186,50 krGäller t.o.m. 31 december
Ord. pris online: 1695 kr
Pris i apotek: 1695 kr
Snabba leveranser
Finns i webblager.
Tyngdtäcke i bomullssatin som är konstruerat för att på ett naturligt sätt minska stress, ge avslappning och ökat välbefinnande.

Fack fyllda med hypoallergena, gift- och luktfria kristalliserade sandkristaller (ej silikon eller polyeten) ger ett jämt tryck som gör att täcket formas tätt intill kroppen för ett behagligt, omslutande tryck – liknande en varm kram. Tyngdtäcket frisätter en rad kroppsegna hormoner som verkar ångestdämpande och lugnande. Blodtrycket sänks, andningen blir lugnare och detta gör en avsevärd skillnad på din sömnkvalitet. Bra hjälpmedel vid bl.a.: Sömnproblem, oro dag- och nattid, ångest, hyperaktivitet, neurologiska sjukdomar, m.m.

Tyngdtäckets yttertyg och vaddering är av 100% bomull. Antiperspiranta textilier så som mikrofiber och polyester hämmar hudens andning och man upplever då den obekväma, svettiga känslan vi tenderar att associera med låg andningsförmåga. Tryggt och säkert med Oeko-Tex och CE-certifiering. Beckasin tyngdtäcken är certifierad av det internationella kontrollorganet Oeko Tex Association. Märkningen innebär att textilerna har genomgått noggranna tester och är fria från tillsatser som kan vara farliga för hud och hälsa.

Mått: ca 150×200 cm
Material: 205 tc Bomullssatin
Fyllning: Hypoallergen (allergivänlig) och luktfri sandkristall från glaskvarts
Vaddering: Bomull

Jämförpris 1695 kr/ST

Lägsta pris de senaste 30 dagarna: 1695 kr

EAN: 07350121640122

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar