Beckasin Tyngdtäcke

10 kg, Vit Bambu

30%

1746:50

Kampanj

Gäller t.o.m. 31 december

Ord. butikspris 2495:-

Fri frakt
Finns i webblager
Finns varan på ditt apotek?
Hitta Kronans Apotek
Fler produkter från BeckasinFler produkter inom kampanjen

Tyngdtäcke i bambu som är konstruerat för att på ett naturligt sätt minska stress, ge avslappning och ökat välbefinnande. Bambu är skönt att använda alla årstider. Materialet är dessutom naturligt antibakteriellt, vilket bidrar till ett både fräschare och mer hygieniskt sovklimat. Fack fyllda med hypoallergena, gift- och luktfria kristalliserade sandkristaller (ej silikon eller polyeten) ger ett jämt tryck som gör att täcket formas tätt intill kroppen för ett behagligt, omslutande tryck – liknande en varm kram. Tyngdtäcket frisätter en rad kroppsegna hormoner som verkar ångestdämpande och lugnande. Blodtrycket sänks, andningen blir lugnare och detta gör en avsevärd skillnad på din sömnkvalitet.

Bra hjälpmedel vid bl.a.: Sömnproblem, oro dag- och nattid, ångest, hyperaktivitet, m.m.

Fritt från polyester och mikrofibrer
 
Tyngdtäckets yttertyg och vaddering är av bambu/bomull. Antiperspiranta textilier så som mikrofiber och polyester hämmar hudens andning och man upplever då den obekväma, svettiga känslan vi tenderar att associera med låg andningsförmåga.
 
Tryggt och säkert med Oeko-Tex och CE-certifiering
 
Beckasin tyngdtäcken är certifierad av det internationella kontrollorganet Oeko Tex Association.
 
Märkningen innebär att textilerna har genomgått noggranna tester och är fria från tillsatser som kan vara farliga för hud och hälsa.
Mått: ca 150×200 cm
Material: 300 tc Bambusatin
Fyllning: Hypoallergen (allergivänlig) och luktfri sandkristall från glaskvarts
Vaddering: Bomull

Jämförpris 2495:-/ST

EAN: 07350121640061

Kategorier:

Bambu, Bomull, sandkristall av glaskvarts.

Hur du väljer vikt: Vilken vikt som är rätt för dig är individuellt. Men det finns några riktlinjer att förhålla sig till.

Till små barn från 6 månader upp till 3 år rekommenderar vi vårt minsta och lättaste tyngdtäcke på 2,6 kg. Beckasins 5 kg tyngdtäcke är lämpligt för barn (ca 4-12 år) eller personer där det finns en problematik med värk eller smärta och därför har svårt att hantera tyngre täcken.

Vanligast hos vuxna och barn från 12 år är vårt 7 kg tyngdtäcke, det kan du utgå från om du är osäker. När du har svårt med insomningen men för övrigt sover bra eller om du vaknar upp många gånger på natten så väljer du mellan 7 och 10 kg.

Tänk på att vikten i våra tyngdtäcken fördelas jämt. Den som har behov av mer stimulans för effekt väljer ett tyngre täcke. De med hög anspänning och mycket ångest eller är utåtagerande har svårare med sinnesstimuleringen och kan behöva 12 kg tyngdtäcke. Har du provat 10 kg tyngdtäcke och märker att det inte räcker kan du gå upp till 12 kg. Det kan också vara bra att använda om du behöver snabb effekt under en kort period.

Tvättråd: Kontrollera först tvättmaskinens kapacitet. Välj ett skonsamt tvättprogram med låg centrifugering som motsvarar handtvätt. Täcket håller sig finast av att få plantorka. Torktumla eller stryk ej. Skakas och vädras regelbundet, får inte piskas eller dammsugas.
Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar