Beckasin Therma Comfort Tyngdkrage med Aromaterapi

1 ST

20%

263:20

Kampanj

Gäller t.o.m. 23 november

Ord. webbpris 329:-

Ord. butikspris 495:-

Fri frakt
Finns i webblager
Finns varan på ditt apotek?
Hitta Kronans Apotek
Fler produkter från BeckasinFler produkter inom kampanjen

Beckasin Therma Comfort Nackkrage lindrar spänningar och stress med hjälp av djuptrycksterapi som lindrar muskelspänningar och muskelsmärta. Hemligheten är lerpärlorna som ger den perfekta mängden tryck för att hjälpa dig att slappna av. 

Använd varm eller kall. Nackkragen kan användas varm eller kall för ytterligare komfort och för att underlätta värk, spänningar och stelhet. För att använda den varm värmer du den enkelt i mikron. Vid kall användning; lägg den i frysen alternativt kylen.

Lerpärlor och aromaterapi: Nackkragen är fylld med en blandning av lerpärlor och en naturlig örtblandning (linfrön, lavendel och myntablad). Lerpärlorna med en vikt på ca 1,5 kg är tillräckligt tungt för att ge en djup vävnadsstimulering som lindrar spänningar och smärta och hjälper dig att slappna av i ömma muskler, leder, rygg och nacke. Aromaterapin med en subtil doft som ger en uppfriskande upplevelse och total avkoppling.

Vid vila eller aktivitet: Nackkragen kan användas i soffan, sängen eller när du arbetar vid skrivbordet. Den andningsbara sammetsväven är mjuk vid beröring och anpassar sig till din kropps naturliga form. Den höga kragens design täcker baksidan av din nacke och den breda axeln sitter bekvämt och förblir på plats.

Jämförpris 495:-/ST

EAN: 07350121640337

Kategorier:

Polyester, lerkulor, linfrö, potpourri från naturlig lavendel och mynta.

Instruktioner vid värmning:  Placera nackkragen i den medföljande förvaringspåsen och placera i mitten av mikrovågsugnen. Mikra i 1 minut och 30 sekunder (1:30). För bästa resultat, vänd påsen efter 0:45 och fortsätt värm resterande tid. Uppvärmningstid kan variera efter mikrovågsugn. Värmetiden är baserad på 1100W, vid högre watt minska tiden till 1 minut. Känn försiktigt på kragen för att kolla temperaturen. Är den inte tillräckligt varm, värm ytterligare 30 sekunder. Överskrid aldrig totalt 3 minuters värmetid. 

Var försiktig när du tar ut kragen då den kan vara väldigt varm. Ta ut kragen ur förvaringspåsen. Innan användning, kolla försiktigt temperaturen innan du lägger kragen på axlarna. Är den för varm vänta en stund tills den svalnat en aning. 

Instruktioner vid kylning: Placera nackkudden i förvaringspåsen. Kyl ner kragen i frysen i minst en timme. Justera kylningstiden vid behov. Ta ur påsen ur frysen och ta fram kragen. Prova försiktigt och se om den är tillräckligt kall. Är den för kall, låt den ligga framme i rumstemperatur en stund innan användning.

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar