Beauté Pacifique Submersive Serum Paradoxe

30 ml

425:-

Ord. butikspris 599:-

Fri frakt
Finns i webblager
Finns varan på ditt apotek?
Hitta Kronans Apotek
Fler produkter från Beauté PacifiqueAktuella erbjudanden
Supereffektivt anti-age-serum 
 
Serum Paradoxe verkar särskilt starkt genom de två ingredienserna squalane och Chilean Grape Seed Extract (GSPE). Squalane förekommer naturligt i huden, är mjukgörande och tränger djupt ner i huden som en effektiv transportör av de andra aktiva ingredienserna. GSPE från Chile har ett särskilt högt innehåll av resveratrol och procyanidin, som skyddar mot skador från fria radikaler. Ingredienserna har även en stark anti-age-effekt och kan reducera rodnad. Samtidigt jämnar serumet ut hudytan och ger en perfekt makeupbas. Tips! Blanda din makeup med några droppar SERUM PARADOXE på handryggen innan applicering – det ger en fantastisk lyster och jämnare fördelning. Mer traditionellt läggs makeupen ovanpå en efterföljande dagkräm från Beauté Pacifique, så att den dagliga fuktighetsvården är säkerställd.

Direkta egenskaper
- Den perfekta basen för perfekt makeup
- Utjämnar porer, pigmentförändringar och rodnad
- Tillför synbar lyster

Långsiktiga egenskaper
- Serumets Chilean grape seed-extract (GSPE) ger otroliga anti-age-resultat
- Ger antioxidativt skydd mot aggressiva fria radikaler
- Innehåller hudkompatibelt Squalane som transporterar serumet djupt ner i huden och fyller på det som förlorats i solskadad och åldrad hud
- Innehåller två typer av E-vitamin
 

Jämförpris 19966:66/L

EAN: 5705676001317

Squalane, Vitis Vinifera / Grape Seed Oil, Tocopheryl Acetate, Tocopherol, Parfum / Fragrance

Applicera 2 droppar på rengjord hy innan din övriga hudvård. Tips! Blanda din makeup med några droppar serum paradoxepå handryggen innan applicering – det ger en fantastisk lyster och jämnare fördelning. Mer traditionellt läggs makeupen ovanpå en efterföljande dagkräm från Beauté Pacifique, så att den dagliga fuktighetsvården är säkerställd.

Upptäck flera produkter inom

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar