Glucosanol

Se om produkten finns på ditt apotek: Välj apotek

BMIsmart

Glucosanol 60 tabl

299:-

4:98:-/ST

Tillfälligt slut

Produktinfo

Ett aptitminskande medel för viktkontroll. Innehåller protein från bönor och fibrer som både minskar aptiten och blockerar kroppens upptagning av kolhydrater. Passar utmärkt att kombinera med balanserad kost och motion, med målet att finna din egen idealvikt.

Ytterligare info

Glucosanol är en naturlig produkt som bidrar till att minska kroppensnedbrytning och upptag av kolhydrater (stärkelse), vilket kan ledatill viktnedgång. Aktiv substans i Glucosanol? är PhaseLiteTM IQP PV 101.PhaseLiteTM i GlucosanolTM är ett högkoncentrerat och patenterat glykoproteinkomplexutvunnet ur vit böna (Phaseolus vulgaris), som klinisktvisat sig minska nedbrytningen och upptaget av kolhydrater (stärkelse).Minskat upptag av kolhydrater kan på sikt leda till viktminskning.Det minskade upptaget av kolhydrater från kosten håller blodsockretpå en lägre nivå, vilket gör att insulinutsöndringen minskar. Det bidrartill att kontrollera aptiten.

Läs mer

Instruktioner

Ta 2 - 3 Glucosanol tabletter

Innehåll

Aktivt innehållsämne: PhaseLiteTM IQP PV 101, ett patenterat glykoproteinkomplex.Hjälpämnen: Mikrokristallin cellulosa, krospovidon, kiseldioxid, magnesiumstearat.

Produkter du övervägt

    Andra köpte också

      Populära produkter från samma kategori