25%

Avène

XeraCalm Cream 200 ml

149:25

Kampanj

Gäller till 5 maj

Ord. butikspris 199:-

XeraCalm AD Cream är en lipidåteruppbyggande kräm som är speciellt framtagen för mycket torr, känslig hud. Krämen är skapad med ett minimalt antal utvalda ingredienser som valts ut för deras effektivitet och säkerhet. XeraCalm AD Cream lugnar snabbt och effektivt irritationer i huden genom att aktivera hudens egen reparationsmekanism. Mycket lugnande och klådstillande och påskyndar återställandet av hudens barriärfunktion. En mjukgörande kräm som ger näring och lugnar mycket torr hud. Kan användas både till ansikte och kropp och går bra att använda för såväl spädbarn som barn och vuxna. Fri från parabener, parfym och alkohol. Helt fri från listade och olistade konserveringsmedel. • För hud som kliar, irriterats och blivit röd till följd av hudtorrhet. • För torr till mycket torr hud på spädbarn, barn och vuxna. • För försämrad hud. • Hormonell klåda. • För åldrad hud som har brist på lipder i överhuden. • Naturligt torr hud. För bästa resultat använd gärna tillsam

Jämförspris 1:-/ML

EAN: 03282779405553

AVENE THERMALE SPRING WATER (AVENE AQUA). GLYCERIN. MINERAL OIL (PARAFFINUM LIQUIDUM). CETEARYL ALCOHOL. OENOTHERA BIENNIS (EVENING PRIMROSE) OIL (OENOTHERA BIENNIS OIL). CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE. CETERARYL GLUCOSIDE. AQUAPHILUS DOLOMIAE EXTRACT. ARGININE. CARBOMER. EVENING PRIMROSE OIL :PALM OIL AMINOPROPANEDIOL ESTERS. GLYCINE. SODIUM HYDROXIDE. TOCOPHEROL. WATER (AQUA).

Rekommenderas morgon och kväll på ansikte och kropp. Rengör huden, gärna med Avène Xera Calm A.D Cleansing Oil för att få bäst resultat på klåda och torrhet. Applicera krämen regelbundet under bra perioder för att bygga upp hudbarriären och som komplement till en medicinsk behandling vid utbrott.

Upptäck flera produkter inom

Dagkräm Eksem och klåda