Avène

XeraCalm Cream 200 ml

Mer från Avène Kroppvård

111:75  149:-

Erbjudandet gäller till 08 oktober

0:75/ML

Finns i lager
- +

Se alla 25% Avene & A-derma 11/9-8/10 2019 NTK

Produktinfo

XeraCalm AD Cream är en lipidåteruppbyggande kräm som är speciellt framtagen för mycket torr, känslig hud. Krämen är skapad med ett minimalt antal utvalda ingredienser som valts ut för deras effektivitet och säkerhet. XeraCalm AD Cream lugnar snabbt och effektivt irritationer i huden genom att aktivera hudens egen reparationsmekanism. Mycket lugnande och klådstillande och påskyndar återställandet av hudens barriärfunktion. En mjukgörande kräm som ger näring och lugnar mycket torr hud. Kan användas både till ansikte och kropp och går bra att använda för såväl spädbarn som barn och vuxna. Fri från parabener, parfym och alkohol. Helt fri från listade och olistade konserveringsmedel. • För hud som kliar, irriterats och blivit röd till följd av hudtorrhet. • För torr till mycket torr hud på spädbarn, barn och vuxna. • För försämrad hud. • Hormonell klåda. • För åldrad hud som har brist på lipder i överhuden. • Naturligt torr hud. För bästa resultat använd gärna tillsam

Läs mer

Instruktioner

Rekommenderas morgon och kväll på ansikte och kropp. Rengör huden, gärna med Avène Xera Calm A.D Cleansing Oil för att få bäst resultat på klåda och torrhet. Applicera krämen regelbundet under bra perioder för att bygga upp hudbarriären och som komplement till en medicinsk behandling vid utbrott.

Läs mer

Innehåll

AVENE THERMALE SPRING WATER (AVENE AQUA). GLYCERIN. MINERAL OIL (PARAFFINUM LIQUIDUM). CETEARYL ALCOHOL. OENOTHERA BIENNIS (EVENING PRIMROSE) OIL (OENOTHERA BIENNIS OIL). CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE. CETERARYL GLUCOSIDE. AQUAPHILUS DOLOMIAE EXTRACT. ARGININE. CARBOMER. EVENING PRIMROSE OIL :PALM OIL AMINOPROPANEDIOL ESTERS. GLYCINE. SODIUM HYDROXIDE. TOCOPHEROL. WATER (AQUA).

Läs mer

Leverans

Vi levererar till hela Sverige och du kan alltid välja minst ett leveranssätt som är gratis. Vilket leveranssätt du kan välja beror på vad din beställning innehåller och adressen den ska levereras till.

Mer information om alla leveranssätt från Kronans Apotek.

Läs mer

Se om produkten finns på ditt apotek: Välj apotek

Läs mer