Avène

Tolerance Extreme Emulsion 50 ML

Mer från Avène

94:50  126:- Butikspris 189:-

Erbjudandet gäller till 08 oktober

2:52/ML

Finns i lager
- +

Se alla 25% Avene & A-derma 11/9-8/10 2019 NTK

Produktinfo

Tolerance Extreme Emulsion är en återfuktande dag- och nattkräm från Avène för känslig och allergisk hud. Krämen är fuktgivande och mjukgörande och har en antiirriterande effekt på huden. Krämen har en mycket lätt konsistens som snabbt går in i huden och tillför fukt och näring.

Ytterligare info

Dag- och nattkräm för alla typer av känslig/ hyperkänslig/ allergisk hud. Normal till kombinerad hud. Med en unik och mycket lätt formula som omedelbart absorberas av huden. Ger huden fukt och näring och gör den mjuk och smidig utan att kännas kladdig. Barriäruppbyggande vilket stärker huden och får den att klara mer påfrestningar. Fysio-kompatibla ingredienser som liknar hudens egen uppbyggnad och därmed tas upp av huden och får effekt extra snabbt och skonsamt. Dämpar irritation tack vare de antiirriterande egenskaperna hos Avène Thermal Spring Water. Innehåller endast 6 ingredienser. Framställningsprocessen och förpackningen gör att produkten hålls helt steril vilket innebär att den inte innehåller konserveringsmedel.

Läs mer

Instruktioner

Applicera morgon och kväll på ansikte och hals efter rengöring.

Läs mer

Innehåll

AVENE THERMAL SPRING WATER (AVENE AQUA), SQUALANE, BEHENYL ALCOHOL, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, GLYCERIN, SODIUM ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER, WATER (AQUA)

Läs mer

Leverans

Vi levererar till hela Sverige och du kan alltid välja minst ett leveranssätt som är gratis. Vilket leveranssätt du kan välja beror på vad din beställning innehåller och adressen den ska levereras till.

Mer information om alla leveranssätt från Kronans Apotek.

Läs mer

Se om produkten finns på ditt apotek: Välj apotek

Läs mer