Avène

Matifying Fluid 50 ml

229:-

Avène Mattifying Fluid är en dag- och nattkräm för normal till kombinerad hud. Krämen har en mattande effekt och motverkar fet hud.

Avène Mattifying Fluid är en dag- och nattkräm för normal till kombinerad hud. Krämen har en mattande effekt och är speciellt framtagen för känslig normal till kombinerad hud. Gör huden matt och fräsch och ger den en silkeslen textur. Lugnar irritationer i huden. Passar dig som har hud som lätt blir blank under dagen. Framtagen för normal till kombinerad hud som behöver maximalt med fukt, inte fett. • Hygienisk och praktisk pumpflaska. • Lätt parfymerad. • Parabenfri.

Jämförspris 4:58/ML

EAN: 03282779350679

Kategorier:

Dagkräm

AVENE THERMAL SPRING WATER (AVENE AQUA). BUTYLENE GLYCOL. ISOHEXADECANE. GLYCERIN. POLYMETHYL METHACRYLATE. WATER (AQUA). ACRYLATES/ACRYLAMIDE COPOLYMER. AMMONIUM GLYCYRRHIZATE. CETRIMONIUM BROMIDE. FRAGRANCE (PARFUM). GLUTAMIC ACID. MINERAL OIL (PARAFFINUM LIQUIDUM). PHENOXYETHANOL. POLYSORBATE 85.

Rekommenderas morgon och kväll efter rengöring med Avène Mattifying Cleansing Foam. Applicera ett till två pump på fingertopparna, massera in mjukt över ansikte och hals.

Upptäck flera produkter inom

Dagkräm