Cold Cream

Se om produkten finns på ditt apotek: Välj apotek

Avène

Cold Cream 40 ML

109:-

2:73:-/ML

Finns i lager
- +

Produktinfo

En mjukgörande fuktcreme som skyddar huden och reducerar irritationer på ansikte och kropp. Passar utmärkt som klimatkräm vid hårt väder. Kan även användas mot torra eksem samt vid hudsprickor på händer och fötter. Innehåller thermalvatten och bivax. Milt parfymerad.

Ytterligare info

Avène Cold Cream är en fuktkräm för känslig, torr och mycket torr hud. Avène Cold Cream verkar mjukgörande och skyddande och reducerar snabbt och effektivt irritationer i huden. Krämen har en mycket rik konsistens men låter huden andas. 65% fett.Lätt parfymerad. För vem Idealisk för barn och vuxna i alla åldrar som har känslig, torr och skör hud. För torr hud och torra torra partier i ansiktet och på kroppen. För den som önskar en fet och skyddande kräm. Klimatkräm i påfrestande väderförhållanden. För torra händer och fötter.

Läs mer

Instruktioner

Applicera två gånger/dag eller vid behov. Applicera med lätta masserande rörelser för bästa absorption.

Innehåll

MINERAL OIL (PARAFFINUM LIQUIDUM). AVENE THERMAL SPRING WATER (AVENE AQUA). BEESWAX (CERA ALBA). GLYCERYL STEARATE. CETYL ALCOHOL. BHT. C20-40 PARETH-10. CETYL PHOSPHATE. FRAGRANCE (PARFUM). METHYLPARABEN. SODIUM HYDROXIDE. TRIETHANOLAMINE.

Produkter du övervägt

    Andra köpte också

      Populära produkter från samma kategori