Audisol

Audisol Ear cleansing spray

149:-  Butikspris 179:-

2:98/ML

Finns i lager
- +

Se alla Webbpriser

Produktinfo

Audisol Öronspray är ett milt, effektivt och naturligt spray som används för rengöring samt upplösning av vaxproppar. Utan tillsatta kemikalier.

Ytterligare info

Bättre alternativ än bomullspinnar

Läs mer

Instruktioner

• Var noga med att endast använda Audisol® sprej vid rumstemperatur (15– 25 ºC) och kontrollera att det genomskinliga ändstycket sitter fast ordentligt över munstycket före och under användning. • För in munstycket så långt det går. • Spreja en kort dusch i det ena eller båda öronen efter behov: ? vanligen 2–3 gånger i veckan. ? eller 1–2 gånger om dagen när det behövs, t.ex. vid användning av hörapparat eller om du ofta använder öronproppar eller har symtom som kan bero på att vax täpper till hörselgången. • Luta huvudet åt sidan och torka bort eventuell överflödig vätska i ytterörat. Torka varsamt. Hård torkning kan orsaka inflammation i den känsliga huden i örat. • Skölj det genomskinliga ändstycket på munstycket med varmt vatten och tvål efter varje användning och låt det torka.

Läs mer

Innehåll

Naturligt havsvatten (spätt till fysiologisk koncentration (0,9 %) med renat vatten).

Läs mer

Leverans

Vi levererar till hela Sverige och du kan alltid välja minst ett leveranssätt som är gratis. Vilket leveranssätt du kan välja beror på vad din beställning innehåller och adressen den ska levereras till.

Mer information om alla leveranssätt från Kronans Apotek.

Läs mer

Se om produkten finns på ditt apotek: Välj apotek

Läs mer