Ardell

Pro Brow Pomade Blonde 1 st

Mer från Ardell

110:-  Butikspris 129:-

110:-/ST

Finns i lager
- +

Se alla Webbpriser

Produktinfo

Ardell Brow Pomade är en tre-i-en produkt med gel, penna och puder i ett. Markera, fyll i och fixera brynen med en enda produkt som sitter hela dagen. Till Pomaden medföljer en professionellt designad vinklad appliceringsborste, för att fylla i och strukturera dina bryn. Pomaderna finns i färgerna Blonde och Medium brown och är lätta att matcha din personliga färg genom att anpassa mängden du applicerar. Resultatet, naturligt snygga ögonbryn som håller hela dagen, dessutom väldigt prisvärd med ett extra plus då den smidiga borsten medföljer i förpackningen.

Läs mer

Instruktioner

Borsta först igenom brynen och applicera Pomaden med den sneda borsten på dina bryn. Pomaden är lätt men fyllig i konsistensen smälter naturligt in i dina bryn. Avsluta sedan med att åter igen borta igenom brynen för ett naturligt resultat.

Läs mer

Innehåll

C13-16 Isoparaffin, C10-13 Isoparaffin, C9-11 Isoparaffin, Beeswax (Cera Alba, Cire d'abeille), Polysilicone-11, Cyclopentasiloxane, Polyethylene, PEG-10 Dimethicone, Polymethylsilsesquioxane, Sorbitan Stearate, Phenoxyethanol, Iron Oxides (CI77491, CI77492, CI77499), Titanium Dioxide (CI77891).

Läs mer

Leverans

Vi levererar till hela Sverige och du kan alltid välja minst ett leveranssätt som är gratis. Vilket leveranssätt du kan välja beror på vad din beställning innehåller och adressen den ska levereras till.

Mer information om alla leveranssätt från Kronans Apotek.

Läs mer

Se om produkten finns på ditt apotek: Välj apotek

Läs mer