Alpha Plus D3-vitamin 3000 iE + K2

120 kapslar

30%

249:90

Kampanj

Gäller t.o.m. 31 december

Ord. webbpris 357:-

Ord. butikspris 419:-

Fri frakt
Finns i webblager
Finns varan på ditt apotek?
Hitta Kronans Apotek
Fler produkter från Alpha PlusFler produkter inom kampanjen
Kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost. Förvaras utom räckhåll för små barn.

Denna produkt innehåller en dos D-vitamin som är högre än rekommenderat dagligt intag (RDI). RDI för D-vitamin är i normalfallet 10 mikrogram. Vissa riskgrupper kan behöva 20 mikrogram. Högre doser bör intas först efter läkarrekommendation. För mer information se www.livsmedelsverket.se

Innehåll per dagsdos om 1kap (DRI%)

D3-vitamin (kolekalciferol) (3 000 IE) 75µg (1500)

K2-vitamin (VitaMK-7) 60µg (80)

Naturlig astaxantin (AstaPure®) 500µg (*)

* Dagligt referensintag (DRI) ej fastställt.


D3 3000IE är ett kosttillskott från Alpha Plus med D3-vitamin med K2 och astaxantin. D-vitamin bidrar till till immunsystemets normala funktion samt till att bibehålla normal benstomme, normal muskelfunktion och normala tänder. K-vitamin bidrar till normal blodkoagulation och till att bibehålla normal benstomme.

D-vitamin

D-vitamin brukar kallas solens vitamin. Kroppen bildar D-vitamin när du exponerar din hud för solens strålar. När du är inomhus och på hösten, vintern och den tidiga våren är ljusmängden i Norden så låg att vi inte får tillräckligt av D-vitamin. Ju längre från ekvatorn du vistas, desto lägre D-vitaminstatus får du.

K2-vitamin

K-vitamin bidrar till normal blodkoagulation och till att bibehålla normal benstomme. K-vitamin är en synergist till D-vitamin – dels hjälper den upptaget av D-vitamin i skelettet, dels är den skyddande och stärkande för våra endotelvävnad som bidrar till friskare blodkärl och hjärt-kärlhälsa. K-vitamin finns i tre olika former. Av dessa anses K2-formen vara den mest biotillgängliga.

Jämförpris 3:49/ST

EAN: 07331985041621

<p>MCT-olja (från kokos), K2-vitamin (VitaMK-7, menakinon), naturligt astaxantin (AstaPure®, utvunnen ur mikroalg (Haematococcus pluvialis)), D3-vitamin (kolekalciferol). Kapsel (gelatin (nöt), glycerol, sockerkulör, vatten).<br></p>

1 kapsel dagligen i samband med måltid.


De som tar blodförtunnande medel bör rådgöra med läkare innan användning av K2-vitamin.

Upptäck flera produkter inom

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar