Valt av ELLE: Räddare i nöden

Är du en torris så här i vintertider? ELLEs beautyredaktör Carin Hellman väljer sina hudvårdsfavoriter från Kronans Apotek för att bli kvitt torr och fnasig hy.

Fuktakuten

Fuktbomb-767x767.jpg

Enzympeeling, Kronans Apotek.

En så perfekt peeling för alla – oparfymerat för den känslige och lagom dos exfolierande syror, i kombination med ett oslagbart pris gör detta till en verklig vinnare. 

Hydraphase Intense Riche, La Roche-Posay.

Tänk dig en tub med samma törstsläckande effekt som ett glas vatten – då har du denna trotjänare till fuktcrème. Så perfekt i torra vintertider, fungerar för alla hudtyper – även den mest känslige. 

Revitalizing Nourishing Cream, Avène.

Crème de la crème när det kommer till fukt – en barriärcrème med hög andel fuktgivande oljor som verkligen fungerar som ett skydd mot kalla vindar och torr inomhusluft. 

First Aid Face Mask, Biomed.

Första hjälpen i en och samma fuktgivande ansiktsmask. Är man det minsta stram, torr eller allmänt vintertrött i huden är det här ”plåstret” som läker och återfuktar.  

Ultra Sensitive Soothing Care, Eucerin.

Reaktiv och känslig hy är vi många som tampas med – det här är lösningen för dig som tampas med röd och irriterad hy, men ändå letar bästa och mesta möjliga fuktgivare. 

Boost

Boost-767x767.jpg

Biotox, Biomed

Något så unikt som ett naturligt baserat serum som fungerar som ”botox light” – har en lätt avslappnande effekt på linjer och ger en allmänt jämnare hudton. 

Hyaluron Filler Vitamin C-Booster, Eucerin

Så mycket effekt i en och samma förpackning – hela 10% lystergivande C-vitamin i kombination med fuktgivande hyaluronsyra är en oslagbar kombination om man letar glow med stort G. 

Nordic-C Valo Arctic Berry Oil-Cocktail, Lumene.

Nordiska bär i ljuvlig, lystergivande cocktail för den som är en torris och vill ge huden en extra vitaminspäckad boost.

Treatment Niacinamide Formula, Emma S.

Niacinamid är lite av ett trollspö i ingredienssammanhang – här kan du vänta dig mindre porer och allmänt förbättrad lyster. Liten hudvårdsmagi på tub!

AHA 30 % + BHA 2 % Peeling Solution, The Ordinary

Den här är det drag i, så inget för den känslige. Men vill man ha effekt från två av våra mest potenta syror och se glåmighet förvandlas till glow, är det denna lösning du ska söka.

Din sökning på "10" gav {1} träffar

Inkluderade produkter

Din sökning på "10" gav {1} träffar