Aleria

Acne Kräm 50 ml

Mer från Florealis

185:-  Butikspris 219:-

3:70/ST

Finns i lager
- +

Se alla Webbpriser

Produktinfo

Aleria är en kräm för topisk behandling av akne och orenheter i huden, för vuxna och barn över 13 år. Aleria fungerar även som tilläggsbehandling vid svår akne i kombination med andra produkter och läkemedel. Skapar bästa förutsättningar för självläkning och återställer en hälsosam hud. Krämen är vattenlöslig och innehåller inga fettämnen.    Aleria kräm bildar en skyddande barriär på huden som förhindrar mikrobiella angrepp och bevarar hudens naturliga fuktbalans. Aleria lugnar, mjukgör och återfuktar samt skapar de bästa förutsättningarna för självläkning av huden.    Aleria är kliniskt testad och resultat visar att rodnad och klåda i huden snabbt lindras och spridning av infektion minskar. Fyra veckors behandling resulterade i en signifikant minskning av akne. Aleria är baserad på naturliga ämnen och är veganvänlig.

Läs mer

Instruktioner

Undvik kontaminering genom att tvätta händerna noga före användning. Tvätta och torka huden noga före applicering. Lägg på ett tunt lager av gelkrämen på området som ska behandlas, utan att gnugga in, och låt den torka av sig själv. Två appliceringar om dagen rekommenderas.

Läs mer

Innehåll

TIAB (titandioxidmikrokristaller med kovalent bundna silverjoner), hyaluronsyra, Aloe Vera. Inget systemiskt upptag.

Läs mer

Leverans

Vi levererar till hela Sverige och du kan alltid välja minst ett leveranssätt som är gratis. Vilket leveranssätt du kan välja beror på vad din beställning innehåller och adressen den ska levereras till.

Mer information om alla leveranssätt från Kronans Apotek.

Läs mer

Se om produkten finns på ditt apotek: Välj apotek

Läs mer