Airnatech Andningsskydd FFP2

Munskydd för engångsbruk. 1 st

29:-

Ord. butikspris 39:-

Info

Medicinteknisk produkt. Tillverkaren garanterar genom CE-märkning att produkten är säker att använda och uppfyller gällande krav.

Fri frakt

Finns varan på ditt apotek?
Hitta Kronans Apotek
Airnatech FFP2 andningsskydd är en vikbar mask tillverkat i fem lager. Skyddet är ergonomiskt utformat för att underlätta andning. Airnatech FFP2 mask är framtaget för att vara bekvämt att bära och sitta skönt över näsa och mun. Produkten är specifikt framtagen för att skydda och begränsa exponeringen av covid-19 viruset och minska dess spridning. Andningsskyddet filtrerar bort minst 94% av smuts och främmande partiklar i luften och skyddar bäraren. För engångsbruk och ska bäras i högst 8 timmar. Innehåller 1 st vit andningsskydd. Tillverkade i Spanien.

Jämförspris 39:-/ST

EAN: 8437021365177

Info

Medicinteknisk produkt. Tillverkaren garanterar genom CE-märkning att produkten är säker att använda och uppfyller gällande krav.

Instruktioner 1. Tvätta händerna med tvål och vatten i 40 sekunder innan du tar på dig ansiktsmasken. 2. Rör endast ansiktsmasken i öronöglorna 3. Placera ansiktsmasken med texten utåt över mun, näsa och haka utan att det blir för mycket utrymme mellan ansiktsmask och ansikte 4. Placera öronöglorna bakom öronen 5. Kläm åt näsbygeln över näsan så att ansiktsmasken sitter stadigt mot ansiktet. Byt ut ansiktsmasken vid skador, om den luktar konstigt, eller om den blivit fuktig. Detta är inte ett kirurgiskt munskydd och ska därför inte användas i operationsrum eller vid invasiva operationer, det ska ej heller användas som skydd mot skadliga gaser eller ångor, eller i närheten av eld.