Advocate för stora katter

Spot-on, lösning 80 mg/8 mg 3 x 0,8 milliliter

Detta är ett receptbelagt läkemedel som endast kan köpas om du har recept.

Ingår ej i förmån

Pris med recept 262:43

För katter som lider av, eller riskerar infektion med flera parasiter samtidigt: för behandling och profylax av loppangrepp (Ctenocephalides felis), behandling mot angrepp av öronskabb (Otodectes cynotis), behandling av skabb (Notoedres cati), profylax av hjärtmaskinfektion (Dirofilaria immitis larvstadier L3 och L4) behandling av infektioner med gastrointestinala nematoder (larvstadie L4, outvecklade vuxna och vuxna stadier av Toxocara cati och Ancylostoma tubaeforme).Läkemedlet kan användas som en del av en behandlingsstrategi mot allergisk dermatit (FAD) orsakad av loppor.

EAN: 07046260144651

Kategorier:

Receptbelagda varor

SV: 1 dospipett Advocate för små katter och illrar innehåller: Imidakloprid 40 mg, moxidektin 4 mg, bensylalkohol, butylhydroxytoluen 1 mg/ml (E 321; som antioxidant), propylen¬karbonat.

Ta ur en pipett ur förpackningen. Håll pipetten upprätt, vrid och dra av huven. Vänd huven och sätt den på pipetten, vrid av och avlägsna förseglingen, se bild. Dela pälsen i djurets nacke tills huden är synlig. Placera pipettens topp på huden och kläm pipetten kraftigt flera gånger tills innehållet är tömt direkt på huden. Applikation i nacken minimerar möjligheten för djuret att slicka i sig läkemedlet. Appliceras endast på oskadad hud.