Advocate för små katter och illrar

Spot-on, lösning 40 mg/4 mg 3 x 0,4 milliliter

Detta är ett receptbelagt läkemedel som endast kan köpas om du har recept.

Ingår ej i förmån

223:32

Finns i lager

Produktinfo

För katter som lider av, eller riskerar infektion med flera parasiter samtidigt: för behandling och profylax av loppangrepp (Ctenocephalides felis), behandling mot angrepp av öronskabb (Otodectes cynotis), behandling av skabb (Notoedres cati), profylax av hjärtmaskinfektion (Dirofilaria immitis larvstadier L3 och L4) behandling av infektioner med gastrointestinala nematoder (larvstadie L4, outvecklade vuxna och vuxna stadier av Toxocara cati och Ancylostoma tubaeforme).Läkemedlet kan användas som en del av en behandlingsstrategi mot allergisk dermatit (FAD) orsakad av loppor. För illrar som lider av, eller riskerar infektion med flera parasiter samtidigt: för behandling och profylax av loppangrepp (Ctenocephalides felis), profylax av hjärtmaskinfektion (Dirofilaria immitis larvstadier L3 och L4).

Läs mer

Instruktioner

Ta ur en pipett ur förpackningen. Håll pipetten upprätt, vrid och dra av huven. Vänd huven och sätt den på pipetten, vrid av och avlägsna förseglingen, se bild. Dela pälsen i djurets nacke tills huden är synlig. Placera pipettens topp på huden och kläm pipetten kraftigt flera gånger tills innehållet är tömt direkt på huden. Applikation i nacken minimerar möjligheten för djuret att slicka i sig läkemedlet. Appliceras endast på oskadad hud.

Läs mer

Innehåll

SV: 1 dospipett Advocate stora katter innehåller: Imidakloprid 80 mg, moxidektion 8 mg, bensylalkohol, butylhydroxytoluen 1 mg/ml (E 321; som antioxidant), propylen­karbonat.

Läs mer

Leverans

Vi levererar till hela Sverige och du kan alltid välja minst ett leveranssätt som är gratis. Vilket leveranssätt du kan välja beror på vad din beställning innehåller och adressen den ska levereras till.

Mer information om alla leveranssätt från Kronans Apotek.

Läs mer

Se om produkten finns på ditt apotek: Välj apotek

Läs mer