Add Pharma Care Kids Mask Typ IIR

Munskydd för engångsbruk, 20 st

65:-

Ord. butikspris 99:-

Fri frakt
Finns i webblager
Finns varan på ditt apotek?
Hitta Kronans Apotek
Aktuella erbjudanden
Medicinteknisk produkt. Tillverkaren garanterar genom CE-märkning att produkten är säker att använda och uppfyller gällande krav.

CARE Kids Face Mask är CE-märkta barnmunskydd i 3-lager tillverkade i Europa. Godkända enligt standarden EN 14683:2019 Typ IIR. Ett mindre munskydd avsett att passa ansiktsformen hos barn och unga mellan 4-12 år. Mått: 14,5 cm x 8,5 cm. Färg: Blå. Hypoallergen.  Användningsområde: Fångar mikroorganismer i utandningsluften från användaren och hjälper därmed till att skydda omgivningen från risken att få en infektion. Skyddar dessutom användaren från synliga droppar och stänk från kroppsvätskor tack vare stänkbeständigt lager.

Jämförpris 4:95/ST

EAN: 7350123500301

1. Tvätta händerna noga före och efter användande. 2. Ta tag i öronslingorna och fäst dem runt öronen och näsklämman uppåt. 3. Placera näsklamman över näsryggen och tryck för att sätta fast masken. 4. Håll näsklamman försiktigt och dra den nedre delen av masken nedåt för att utvidga masken. 5. Tryck försiktigt på näsklämman runt näsan för att säkerställa så det håller tätt. 6. Vik ut tills hakan täcks utan att det är mellanrum mellan mask kinder och haka. 7. Ta av munskyddet genom att endast röra öronslingorna och inte skyddet. Kassera i papperskorg med lock.