Anabox Compact grön

7-dagars förvaring av medicin

149:- 

149:-/ST

Finns i lager
- +

Produktinfo

ANABOX® 7 Dagars, doseringsask för en vecka. Varje veckodag har en egen ask och färg. Asken har 4 fack- morgon, middag, kväll och natt. Medicinlistor medföljer. Asken är ergonomiskt utformad och är maskindiskbar.

Läs mer

Instruktioner

Påfyllning: Tag ut doseringsasken ur magasinet och fyll på respektive veckodag med de läkemedel som krävs för respektive dag och tidpunkt. Urtagning av medicin ur doseringsasken: Dag och tidpunkt är tydligt markerat på askens lock, både med text och symbol. Det större facket ”morgon” sitter alltid till vänster. man tar ut sin medicin genom att föra locket till höger och stänger locket genom att skjuta tillbaks locket. Urtagning av doseringsask ur magasinet: Respektive doseringsask tas enkelt ut framifrån och sätts tillbaks på samma sätt. För att byta veckodag skjuts doseringsasken in i magasinet underst så att veckodagarna inte blir i fel ordning.

Läs mer

Innehåll

Tillverkad av plast: PS 495 N; SAN 310 TR; PS 416N

Läs mer

Leverans

Vi levererar till hela Sverige och du kan alltid välja minst ett leveranssätt som är gratis. Vilket leveranssätt du kan välja beror på vad din beställning innehåller och adressen den ska levereras till.

Mer information om alla leveranssätt från Kronans Apotek.

Läs mer

Se om produkten finns på ditt apotek: Välj apotek

Läs mer