ANABOX 1x7

Doseringsask 1 ST

Mer från Anabox

65:- 

65:-/ST

Finns i lager
- +

Produktinfo

En enkel, portabel och lätthanterlig veckoboxdosett. Produkten finns i färgerna lila, grön, rosa och blå. Färgen plockas slumpvis.

Ytterligare info

Anabox 1x7, doseringsask för en vecka. Ett fack för varje veckodag. Asken är smidigt utformad, passar bra i ficka eller i handväskan.

Läs mer

Instruktioner

"ANABOX® 1x7 Bruksanvisning Medicinalprodukt klass IUtgåva: 2013-03-26Doseringsasken ska förvaras oåtkomlig för barn! Läs våra nyttiga tips och råd innan du använder doseringsasken!• Rengör/skölj ur hela doseringsasken innan den används! Doseringsasken tål maskindisk.• Vi rekommenderar rengöring av doseringsasken vid byte av läkemedel.• Observera att särskilda förvaringsanvisningar kan gälla för läkemedel angående t ex ljuskänslighet och temperatur. Läs läkemedlets bipacksedel, fråga på apoteket eller kontakta läkemedelstillverkaren om du är osäker. ANMED ansvarar inte för felaktig användning av ANABOX® eller för felaktig dosering av läkemedel.• Personer med intellektuella funktionshinder bör övervakas av sakkunnig när de handskas med doseringsasken.(1) Enkel att öppna Håll doseringsasken i handen …(2) … och tryck mjukt på locket.(3) Detta underlättar en säker öppning."

Läs mer

Innehåll

Tillverkad av plast: Terez ABS 5010, PC Xantar DSM 18

Läs mer

Leverans

Vi levererar till hela Sverige och du kan alltid välja minst ett leveranssätt som är gratis. Vilket leveranssätt du kan välja beror på vad din beställning innehåller och adressen den ska levereras till.

Mer information om alla leveranssätt från Kronans Apotek.

Läs mer

Se om produkten finns på ditt apotek: Välj apotek

Läs mer