A-Derma

Exomega Cream 2nd Generation 200 ML

169:-  Butikspris 199:-

Erbjudandet gäller till 29 juni

0:85:-/ML

Slut hos distributör, leveranstid okänd

Se alla Webbpriser

Produktinfo

En skön fuktighetscreme för torr och irriterad hud. Innehåller havreextrakt med fuktgivande egenskaper som återuppbygger hudens naturliga skyddsbarriär. Oparfymerad och fri från parabener. Kan användas till både ansikte och kropp och passar både vuxna och barn.

Ytterligare info

A-Derma Exomega Cream är en fuktighetskräm för dig som har mycket torr och irriterad hud. Du kan använda Exomega Cream för både ansiktet och kroppen. Krämen är baserad på extrakt från Rhealba® Havreskott som reducerar rodnad, irritationer och klåda.A-Derma Exomega Cream innehåller Filaxérine®, ett patenterat komplex med Omega 6 och extrakt från bidrottninggelé, som bygger upp den skadade hudbarriären och Vitamin B3 som stärker hudbarriären. Exomega Cream gör torr hud mjuk och len. Innehåller 28% fett och är parfym- och parabenfri. Kan användas till barn och av vuxna i alla åldrar med mycket torr och irriterad hud. Krämen är mycket effektiv på torr hud på t ex ben, armbågar, torra hälar etc.

Läs mer

Instruktioner

Appliceras 2 gånger dagligen, eller vid behov.

Leverans

Leveranssätt

Vi erbjuder leverans till apotek eller med Posten och du väljer själv vilket du föredrar. Om du väljer leverans med Posten skickas din beställning direkt hem om den får plats i brevlådan.

Leveranstid

Du får dina varor 1-3 arbetsdagar efter det att vi har fått din beställning. Alla beställningar som görs före klockan 12 helgfria vardagar skickas normalt från oss samma dag om produkterna finns i lager.

Leveranskostnad

• Fraktkostnaden är 19 :- (ink. moms)
• 0 :- fraktkostnad om du handlar för över 250 :-
• 0 :- fraktkostnad om du är medlem i vår kundklubb.
• 0 :- fraktkostnad vid upphämtning av paket i apotek.

Se om produkten finns på ditt apotek: Välj apotek

Produkter du övervägt

    Andra köpte också

      Populära produkter från samma kategori