Vit Häfta Vid Stomi, 9,1m x 25mm med Flergångshållare

Se om produkten finns på ditt apotek: Välj apotek

3M Micropore

Vit Häfta Vid Stomi, 9,1m x 25mm med Flergångshållare 1 styck

29:-

29:-/ST

Finns i lager
- +

Produktinfo

Kirurgisk tejp är det pålitliga valet av en hudvänlig, allsidig mikroporös papperstejp. Det hypoallergena häftämnet är skonsamt vid känslig och skör hud. Vit med hållare, 25mm x 9,1m.

Ytterligare info

Micropore vit med hållare, 25 mm x 9,1 m. 3MÖ MicroporeÖ Kirurgisk tejp är det pålitliga valet av en hudvänlig, allsidig mikroporös papperstejp. Det hypoallergena häftämnet är skonsamt vid känslig och skör hud. Då tejpen är mycket porös och andas tillåter den fukt att passera utan att försämra vidhäftningen. 3MÖ MicroporeÖ Kirurgisk tejp är tunn, mjuk och flexibel för ökad patientkomfort. Den är lätt att riva i rätt storlek för snabb och enkel applicering. Finns tillgänglig i färgerna vit och brun, vilket gör den lämplig vid ansiktsförband. Röntgengenomsläpplig.

Läs mer

Instruktioner

Lämplig för fixering av gasbinda och dylikt på ömtålig och känslig hud, som till exempel ansikts- och ögonförband och vid upprepade påläggningar med tejp. Micropore används också vid småsår, på suturer samt för ömtålig babyhud. Micropore har ett hudvänligt lim som låter huden andas och avlägsnas enkelt och smärtfritt.

Läs mer

Innehåll

Ryggmateria?: CellulosaHäftämne: Akrylatbaserat

Produkter du övervägt

    Andra köpte också

      Populära produkter från samma kategori